Wij zijn prima geholpen
Reactie Pronto Wonen Breda:
Beste meneer van Beurden,
Wat leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent! Wij wensen u veel relax-plezier met de nieuwe relaxfauteuil!
Pronto Wonen Breda
Beste meneer van Beurden,
Pronto Wonen Breda
Beste mevrouw Voesenek,
Fijn om te horen dat u prettig geholpen bent in de winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek!
Pronto wonen Breda.
Beste Marinus,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto...
Beste mevrouw Schrauwen,
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!
Met vriendelijke groeten, Pronto wonen Breda
Beste meneer Bruijns,
Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eettafel! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Breda.
Beste mevrouw Klemans,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen. Met vriendelijke groet, Pronto wonen Breda.
Beste mevrouw Boersma,
Wat leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Pronto wonen Breda
Beste meneer Hoogkamer,
Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto wonen Breda
Beste mevrouw Simons,
Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de bank! Hopelijk wordt de bank snel omgeruild! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Breda.
Beste meneer den Hartog,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent. Wij hopen u nogmaals te verwelkomen in de winkel!
Met vriendelijke...