jac jochems

Wij hebben een zeer goede ervaring met prontowonen wij werden altijd netjes geholpen en vriendelijk behandeld.

Beste meneer Jochems,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!

Kapitein-Bouman

We hadden afspraak in Breda met man vader van 81want die wilde nieuwe eettafel +stoelen en salon tafel. We werden netjes geholpen ze hadden alle tijd voor mijn vader want die loop met rollator. Ze... We hadden afspraak in Breda met man vader van 81want die wilde nieuwe eettafel +stoelen en salon tafel. We werden netjes geholpen ze hadden alle tijd voor mijn vader want die loop met rollator. Ze keken mee ander lieten ze het op de laptop zien wat er nog meer was. Ze vertelde duidelijk hoe ze het geleverd kon worden.
Onder een genot van bakje koffie werd alles goed na gelopen of het klopte.

Beste mevrouw Kapitein - Bouman,
Beste mevrouw Kapitein - Bouman,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u rustig kon rondkijken samen met uw vader en u goed geholpen bent. Uw verbeterpunt hebben wij inmiddels besproken met de desbetreffende medewerker. Verder hopen wij u nogmaals te mogen verwelkomen in de winkel! En wensen u vader veel plezier van de nieuwe meubels!

Patricia van Westenbrugge

Heel erg goed en snel geholpen

Beste mevrouw van Westenbrugge,
Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en de stoelen direct kon afhalen! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te verbeteren.
Met...
Beste mevrouw van Westenbrugge,

w van gastel

Beste meneer van Gastel,
Beste meneer van Gastel,
Vervelend om te horen dat de bezorging niet naar wens is gegaan. Graag vernemen wij van u wat hier niet naar wens is verlopen. U kunt dit ons laten weten via socialmedia@prontowonenbreda.nl. Wij horen het graag als wij nog iets voor u kunnen betekenen.
Pronto Wonen Breda.

Pasman

Gewoon, niets bijzonder.

Beste meneer Pasman,
Beste meneer Pasman,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Vervelend om te horen dat uw bezoek aan de winkel niet naar wens is verlopen. Wij wensen u alsnog veel plezier met de nieuwe stoelen en zullen uw verbeterpunt meenemen om de service te verbeteren.

Hans

Vriendelijk en ruime keuze

Beste Hans,
Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u veel plezier hiermee!

Martin Van Loon

GEWELDIGE ERVARING

Beste meneer van Loon,
Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe kast!

Daphne

Bank en fauteuil besteld, eerder op kunnen halen dan gepland was, hier waren wij erg blij mee! Na het uitpakken kwamen we erachter dat we niet genoeg poten hadden gekregen voor onder de bank. Ik... Bank en fauteuil besteld, eerder op kunnen halen dan gepland was, hier waren wij erg blij mee! Na het uitpakken kwamen we erachter dat we niet genoeg poten hadden gekregen voor onder de bank. Ik koop hier nooit meer iets! Bank werd geleverd met 4 poten te weinig. Na veel moeite en 3 dagen bellen en mailen heeft de fabrikant eindelijk de ontbrekende poten opgestuurd. We moesten ons als gekken verdedigen om de poten alsnog te krijgen. Poten zijn nog niet binnen na 3 dagen, dus we zitten al 3 dagen op de grond!! Heel erg slecht allemaal!!!!!!

Beste Daphne,
Beste Daphne,
Vervelend om te horen dat de poten ontbraken bij de bank. Vorige week hebben wij nog contact met u opgenomen om navraag te doen hierover. Gelukkig bleek dat de poten nu geleverd zijn. Wij begrijpen dat u hierdoor een minder fijn gevoel heeft over gehouden aan onze winkel. Om onze excuses hiervoor aan te bieden hebben wij u een compensatie bon aangeboden. Wij hopen dat u ondanks deze ervaring alsnog veel plezier beleeft aan de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Breda.

Stacey

Super goede service en advies! Mooie en kwalitatief goede producten, ons halve meubilair komt van de pronto!

Beste Stacey,
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!