Dupain

Goed advies, sneller geleverd als aangegeven.

Beste meneer Dupain,
Beste meneer Dupain,
Goed om te horen dat u goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Vervelend dat de kussens niet juist geleverd zijn. Mochten wij hierin nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag via -> socialmedia@prontowonenbreda.nl
Pronto Wonen Breda

F. van Oosterhout.

Goed advies, vriendelijk personeel super behulpzaam!

Beste meneer van Oosterhout,
Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto wonen Breda

v Ballegooijen

Je wordt goed geholpen

Anita Bal

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Beste mevrouw Bal,
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij de aankoop van de nieuwe bank. Wij nemen uw verbeterpunt mee om de service hierop te verbeteren!...
Beste mevrouw Bal,
Pronto wonen Breda.

Gerda Boudewijns

Fijne begeleiding en goed advies

Beste mevrouw Boudewijns,
Fijn om te horen dat u goed bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Pronto Wonen Breda.

Davina Baaten

Goede kwaliteit en service

jan mies

Zeer goede ervaring vriendelijk

j vd kleijn

Gemakkelijk en prettig

Beste meneer van der Kleijn,
Fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe kast en hopen u nogmaals te verwelkomen in de winkel!
Met vriendelijke...
Beste meneer van der Kleijn,
Pronto wonen Breda.

E Appels

Prima vriendelijk en correct geholpen en de afspraken goed nagekomen

Beste meneer Appels,
Beste meneer Appels,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe relaxfauteuil! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Breda.