Goed geholpen en mooie winkel
Heel tevreden van onze zetels

Reactie Pronto Wonen Breda:

Bedankt voor de review! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!

Th. Hoogaerts

Beetje slordig met het ophalen met de spullen,je word eerst naar het magazijn gestuurd ,die stuurd je weer terug naar winkel om een opdracht bon op te halen ,weer terug naar het magazijn om de... Beetje slordig met het ophalen met de spullen,je word eerst naar het magazijn gestuurd ,die stuurd je weer terug naar winkel om een opdracht bon op te halen ,weer terug naar het magazijn om de spullen op te halen

Beste meneer Hoogaerts,
Beste meneer Hoogaerts,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Begrijp dat het vervelend is om eerst naar het magazijn gestuurd te worden en dan naar de winkel en weer terug. Helaas is hierover wat verwarring ontstaan omdat het een aantal keren is aangepast is n.a.v. de corona maatregelen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en excuses voor het ongemak!

Desiree

Ik snap dat ik met corona niet vrij door de winkel kan lopen, maar als ik ergens kijk en verkoopster hangt in je nek vind ik niet prettig. Had afspraak gemaakt om de karpetten zondag om 11 uur op... Ik snap dat ik met corona niet vrij door de winkel kan lopen, maar als ik ergens kijk en verkoopster hangt in je nek vind ik niet prettig. Had afspraak gemaakt om de karpetten zondag om 11 uur op kon halen ,is het magazine pas om 12 uur open, daar sta je dan een uur voor noppes te wachten

Beste Desiree,
Beste Desiree,
Kan me voorstellen dat het minder prettig is dat er iemand mee moest lopen tijdens uw afspraak in de winkel. Helaas waren dat de regels waar wij ons aan moesten houden vanwege de corona maatregelen en het winkelen op afspraak. Momenteel is hier nu meer ruimte voor om ook een afspraak in te plannen voor oriënteren of het shoppen van accessoires zonder verkoper. Verder begrijp ik dat het vervelend is dat u moest wachten om het af te halen. Excuses voor het ongemak.

Ronny Kroot

Bij aankoop werden we prima geholpen, maar daarna begon de ellende.
Slechte service

Koen

Pronto Breda kan echt leren van den bosch op klant vriendelijkheid. Vantevoren gebeld dat het voorschot niet is verwerkt in Breda maar op dag zelf 20 minuten bezig om mijn voorschot terug te... Pronto Breda kan echt leren van den bosch op klant vriendelijkheid. Vantevoren gebeld dat het voorschot niet is verwerkt in Breda maar op dag zelf 20 minuten bezig om mijn voorschot terug te vinden. Oja corona maatregelen is alleen voor klanten maar zelf komen ze gevaarlijk dichtbij ook voor collega's

Beste Koen,
Beste Koen,
Vervelend om te horen dat u even heeft moeten wachten omdat er iets niet goed verwerkt was in het systeem. Wij hebben zowel telefonisch als via de mail nog contact met u proberen te zoeken n.a.v. deze review alleen helaas zonder gehoor.

John Kranenburg

Fijne winkel met voldoende mooie spullen, meubeks, accesoires etc

Schaareman

Behulpzaam en vriendelijk

Beste meneer Schaareman,
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!

Martin en Ria van Loon

Geweldig