Elma Voermans

Vriendelijk geholpen door n. Voermans

Beste Elma,
Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Met...
Beste Elma,

Verboord

Beste klant,
Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuil!

Jan Rijken

Mooie winkel op de juiste locatie

Beste Jan,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te verbeteren.
Met vriendelijke...
Beste Jan,

Ine Buitelaar

Heel goed

Beste Ine,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met...
Beste Ine,

L.D.Boonders

Zeer goed. veel keus. vriendelijk personeel, top ervaring.

Beste heer/mevrouw Boonders,
Beste heer/mevrouw Boonders,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat super fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda

W. Noorloos

Fijne winkel, komen er al jaren.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u al jaren vaste klant bent bij onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe relaxfauteuil en hopen u in de toekomst nog vaak te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet,

Rebecca

Goed en snel geholpen

Beste Rebecca,
Beste Rebecca,
Wat super fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Omdat wij standaard gezien een meeneemformule zijn is het niet mogelijk om de bezorging gratis te doen omdat hiervoor een extern bedrijf voor wordt ingeschakeld. Verder wensen wij u alvast veel plezier met de nieuwe hoekbank!

Joost Van hoek

Goed en deskundig advies!

Reactie Pronto Wonen Breda:

Bedankt voor uw beoordeling, Joost!
Erg goed om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad. Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto...
Bedankt voor uw beoordeling, Joost!

Fam. Jaring uit Hoogkarspel

Leuke meiden en goed geholpen via de telefoon. En zondag stond de ( showroom) kast klaarđź‘Ť

Beste familie Jaring,
Beste familie Jaring,
Bedankt voor de complimenten! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad en toch nog de showroomkast heeft weten te scoren! Wij wensen u hier veel plezier mee!

Ooijen

Mooie winkel, veel keus en betaalbaar, vriendelijke medewerkers

Beste klant,
Wat een leuke review om te lezen, bedankt hiervoor! Wij vinden het erg fijn dat u zo enthousiast bent over ons!