weidenaar

Beste mevrouw Weidenaar,
Fijn om te horen dat u in de winkel goed geholpen bent! Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren.
Pronto...
Beste mevrouw Weidenaar,
Pronto Wonen Breda.

Fam. Aerts

Ruime keus, medewerkers niet opdringerig.

Beste familie Aerts,
Heel leuk om te horen dat u zo enthousiast bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.

A.M. Roks

Vriendelijk en klantgericht

Sylvia

Super goed, kopen eigen alles daar

Floortje van de Corput

Erg goed

Van hassel

28,11,2020 een eettafel besteld. Hij was in voorraad, de afspraak was ,zou in de week tussen kerst en nieuwjaar opgehaald kunnen worden. Toen kregen we een mail dat het week 4 2021 werd ,daarna... 28,11,2020 een eettafel besteld. Hij was in voorraad, de afspraak was ,zou in de week tussen kerst en nieuwjaar opgehaald kunnen worden. Toen kregen we een mail dat het week 4 2021 werd ,daarna weer een mail,dat het in week 6 geleverd gaat worden .dan zijn we 2.5 maand verder.dan lees ik hier dat er mensen zijn die wel meubels ophalen .???hoe zit dit.

Beste mevrouw van Hassel,
Beste mevrouw van Hassel,
Vervelend om te horen dat de levering was uitgesteld. I.v.m. corona is er bij een aantal leveranciers vertraging opgelopen en daarom de levertijd uitgesteld. De bestellingen die wel zijn afgehaald zijn waarschijnlijk eerder besteld of van een leverancier die geen vertraging had. Wij hopen dat uw bankstel ondertussen geleverd is zodat u er ook van kunt genieten!
Excuses voor de uitgelopen levertijd. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.

van Nijnatten

Goed ervaren

Yvonne Alewijnse

Ik heb bij diverse winkels gekeken en bij Pronto is de keuze op mijn bank gevallen. In eerst instantie een bank berekend die niet gemaakt kon worden zoals ik had bedoeld. Maar een collega met... Ik heb bij diverse winkels gekeken en bij Pronto is de keuze op mijn bank gevallen. In eerst instantie een bank berekend die niet gemaakt kon worden zoals ik had bedoeld. Maar een collega met ervaring hielp mij aan een gelijksoortige bank waar losse elementen wel mogelijk waren. Uiterst vriendelijk geholpen en later nog eens gaan kijken met een vriendin en besloten om de bank te kopen maar weer met een andere soort bekleding. Wat ik niet wist en wat ze mij niet hadden verteld dat ik zelf moest zorg dragen dat de bank bij mij in huis kwam. Ik ben alleen en dat verraste mij wel! Dat dit niet vooraf tegen mij gezegd was had ik wel een beetje moeite mee. Ik heb gezorgd dat ik hulp heb gekregen om de bank bij mij binnen te zetten!

Beste mevrouw Alewijnse,
Beste mevrouw Alewijnse,
Fijn om te horen dat u met behulp van onze interieur adviseurs de bank naar wens heeft kunnen samen stellen! Begrijp dat het vervelend is dat u niet op de hoogte was van onze afhaal formule. Excuses hiervoor en wij nemen uw verbeterpunt mee!
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.

Gert van der Vliet

Niet zo goed; zit nog steeds op antwoord reparateur te wachten.

Beste meneer van der Vliet,
Vervelend dat uw bestelling niet naar wens is gelopen. Zoals ik in het systeem kan zien is uw stoel inmiddels omgeruild en is het voor u opgelost.
Ik hoop dat u...
Beste meneer van der Vliet,
Ik hoop dat u alsnog veel plezier heeft van de stoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.