Jurgen van den Braak

Zeer goede service. Ook de hulp bij de verkoop tijdens coronatijd was heel erg goed. Werd op alle mogelijke manieren geholpen door de verkoopster (Kimberly). Ze hielp me meer dan uitskekend!!

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer van den Braak, bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Kimberly! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels! Met vriendelijke... Beste meneer van den Braak, bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Kimberly! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.

Joke buijnsters

Ik vind het een super bedrijf zelf in deze corona tijdperk ontzettend goed geholpen petje af hoor .

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw Buijnsters, heel leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.

Aline Aalbertsen

Slecht

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw Aalbertsen, vervelend om te horen dat er meerdere dingen mis gegaan zijn bij de levering van uw bestelling. En zeker niet de bedoeling dat het mis is gegaan met het excuses kaartje. Ik... Beste mevrouw Aalbertsen, vervelend om te horen dat er meerdere dingen mis gegaan zijn bij de levering van uw bestelling. En zeker niet de bedoeling dat het mis is gegaan met het excuses kaartje. Ik heb dit doorgegeven aan de desbetreffende afdeling zodat zij wij hierop onze service kunnen verbeteren. Wij wensen u ondanks de slechte levering wel heel veel plezier met uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.

Shani smets

Geen problemen

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw Smets, bedankt voor de review! En fijn om te horen dat het afhalen zo goed is bevallen. Veel plezier met uw meubels! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Breda.

Gerry

Fijne ervaring, heel klantvriendelijk...

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste Gerry, bedankt voor het plaatsen van de review! Super leuk om te horen en wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen.

Patrick

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste Patrick, bedankt voor uw review! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om de service hierop te verbeteren! Echter kan het zo zijn dat het adres nog gewijzigd moest worden in de mail omdat dit... Beste Patrick, bedankt voor uw review! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om de service hierop te verbeteren! Echter kan het zo zijn dat het adres nog gewijzigd moest worden in de mail omdat dit veranderde toen de winkels gesloten werden. Wij wensen u veel plezier met uw bestelde meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.

Pijnenburg

We zijn erg netjes en goed geholpen bij Pronto wonen Breda.
Goede communicatie, en een mooie afhaal service.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer Pijnenburg, bedankt voor het plaatsen van deze review! Goed om te horen dat u zo netjes bent geholpen in de winkel en de afhaal service goed is bevallen! Wij wensen u veel plezier met... Beste meneer Pijnenburg, bedankt voor het plaatsen van deze review! Goed om te horen dat u zo netjes bent geholpen in de winkel en de afhaal service goed is bevallen! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.

Boumeester

In de winkel kregen we alle tijd en begeleiding. Op al onze vragen ( en dat waren er wel wat haha) kregen we een duidelijk antwoord.
Ook het ophalen van onze meubels was prima geregeld. Alles...
Ook het ophalen van onze meubels was prima geregeld. Alles stond netjes klaar.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw Boumeester, bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen... Beste mevrouw Boumeester, bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.

Harold Troost

Keurig deskundig geholpen bij aankoop, leuke verkoper en alle wensen vervuld.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer Harold, super leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over uw bezoek aan onze winkel! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.

Bente

Super service!

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste Bente, super leuk om te horen! Bedankt voor het plaatsen van deze review. Veel plezier met uw meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda.