John Hellemons

Prima en betrouwbaar

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer Hellemons, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Hellemons, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Wim

Goed geholpen door een jonge dame met ruim voldoende kennis van zaken

J. Romme

Medewerkers zijn zeer vriendelijk

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer Romme, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste meneer Romme, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Geralda

Goede keus, vriendelijke medewerkers

Positieve ervaring

Ouwerkerk

Goede, snelle service

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw Ouwekerk, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste mevrouw Ouwekerk, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Patricia

Wij hebben er een bank gekocht en zelf opgehaald. De bank was op voorraad. Vriendelijk geholpen.

Jeroen Tempelaars

In de winkel werden we prima geholpen en voorzien van de nodige informatie. De aflevering liep vlekkeloos. We zijn zeer tevreden met de gehele aankoop.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer Tempelaars, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Tempelaars, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

E van Oordt

Prima!

Reactie Pronto Wonen Breda:

Bedankt voor uw review! We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Diana Aarts

Een hele fijne winkel om te shoppen

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw Aarts, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste mevrouw Aarts, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen