Pronote wonen breda

Complete inboedel gekocht, bij levering paar fouten gemaakt, maar dit op een nette en snele manier opgelost.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Merks

Zeer onbeleefd en kattig

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw Merks, vervelend dat u onze winkel als onprettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Bianca

Leuke winkel..onze bank hier gekocht en nu hadden we een leuk kastje gekocht..beidegoede ervatingen mee..erg fijn ook dat er een busje gratos te huren is. Door corona moest ik mijn afspraak... Leuke winkel..onze bank hier gekocht en nu hadden we een leuk kastje gekocht..beidegoede ervatingen mee..erg fijn ook dat er een busje gratos te huren is. Door corona moest ik mijn afspraak verzetten dit was meteen goed geregeld.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Hop

Erg prettig

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw Hop, bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste mevrouw Hop, bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Aarts

Leuke verkoopsters, prachtige bank, echt heel blij mee!

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw Aarts, bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste mevrouw Aarts, bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Marc van Dijk

Slecht, 10 juni bank bestel 1 november geleverd naar meerdere malen zelf gebeld te hebben geen uitsluitsel los te krijgen over de levertijd. Levertijd meerdere malen verzet en dan ineens uit het... Slecht, 10 juni bank bestel 1 november geleverd naar meerdere malen zelf gebeld te hebben geen uitsluitsel los te krijgen over de levertijd. Levertijd meerdere malen verzet en dan ineens uit het niets was de bank binben.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer Van Dijk, bedankt voor uw review. Onze excuses voor het uitblijven van de communicatie. We nemen uw verbeterpunt mee en duiken hier direct in. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Eylem

Positief

Reactie Pronto Wonen Breda:

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Femke

Fijne ervaring

Reactie Pronto Wonen Breda:

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Indien u meer kunt vertellen over uw ervaring bij het ophalen van uw meubels, vernemen we dit graag. Met... Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Indien u meer kunt vertellen over uw ervaring bij het ophalen van uw meubels, vernemen we dit graag. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Pieter van de Klundert

Zeer slecht

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer Van de Klundert, bedankt voor uw review. Onze excuses voor het uitblijven van de communicatie. We nemen uw verbeterpunt mee en doen ons uiterste best dit in de toekomst niet nog eens te... Beste meneer Van de Klundert, bedankt voor uw review. Onze excuses voor het uitblijven van de communicatie. We nemen uw verbeterpunt mee en doen ons uiterste best dit in de toekomst niet nog eens te laten gebeuren. Indien we u op nog ergens mee van dienst kunnen zijn vernemen we dit graag. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Van Spijk

Niet zo goed . Houden zich niet aan hun woord. Bij aflevering van de bestelling was er 1 item niet bij en was ook niet meer te leveren tot december. Maar wij hebben daar geen bericht van gehad... Niet zo goed . Houden zich niet aan hun woord. Bij aflevering van de bestelling was er 1 item niet bij en was ook niet meer te leveren tot december. Maar wij hebben daar geen bericht van gehad totdat de bezorgdienst de andere bestelde kasten kwam brengen. Deze mannen konden er niets aan doen maar leuk is anders.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw Van Spijk, bedankt voor uw review. Onze excuses voor het uitblijven van de communicatie. We nemen uw verbeterpunt mee en duiken hier direct in. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen