Prima service en advies
Reactie Pronto Wonen Breda:
Beste, bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda
Beste meneer Houtman, bedankt voor het plaatsen van uw review! Bedankt voor uw verbeterpunten; we nemen ze mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda
Beste meneer Van Ommen, bedankt voor het plaatsen van uw review. We nemen uw verbeterpunt mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda
Beste mevrouw Huijbregts, bedankt voor uw review! We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda
Beste mevrouw Van Overveld, bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda
Beste mevrouw Tonney, bedankt voor uw review! We zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda
Beste mevrouw Sterkman, bedankt voor uw review! We nemen uw verbeterpunten mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda
Beste meneer Kommer, bedankt voor het plaatsen van uw review! We nemen uw verbeterpunt mee en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda
Beste mevrouw de Jong, bedankt voor uw review! We nemen uw verbeterpunten mee en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda
Beste Mevrouw Gosses, we bedanken u voor uw review en nemen uw verbeterpunt mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Breda