Uitstekend geholpen
Reactie Pronto Wonen Breda:
Beste Ruud,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat leuk om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Beste Ruud,
Beste Joke,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel!
Pronto Wonen Breda
Bedankt voor uw beoordeling, Margo! Super fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons!
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel vervelend om te horen dat dit gevoel bij u is ontstaan en dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Wij wensen u...
Beste Carola,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u op een prettige manier geholpen bent in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuils!
Met...
Wat een super leuke review om te lezen! Bedankt hiervoor!
Wij vinden het erg fijn om te horen dat u al meerdere keren zo goed bent geholpen in onze winkel. Veel plezier met de nieuwe...
Beste Mario,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe lamp!
Beste Marc,
Bedankt voor uw beoordeling! Super leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u alvast veel plezier met uw aankoop!
Pronto Wonen...