Th.F. Emmerich

Ruime keuze in betaalbare meubelen. Goede en klantgerichte medewerk(st)ers.

Vriendelijkheid en niet opdringerig.

Levertijd en flexibiliteit daarin.

N van den haak

Bij het uitzoeken van onze senior stoelen hebben we goed advies gekregen.

goed vertelt hoe we zemoeten behandelen tegen vlekken.het zou fijn zijn

het zou fijn zijn als de stoelen voor ouderen geinstalleerd worden .want je moet er toch gereedsschap voor hebben om al het verpakkings materiaal te verwijderen,niet iedereen heeft de kracht om de... het zou fijn zijn als de stoelen voor ouderen geinstalleerd worden .want je moet er toch gereedsschap voor hebben om al het verpakkings materiaal te verwijderen,niet iedereen heeft de kracht om de stoel te kantelen en om blokjes te verwijderen en de rugleuning te plaatsen.

L. Gesman

Prima voorlichting

De waarschuwing dat een bepaalde stoel als bouwpakket geleverd zou worden en dat je hem dus zelf moest monteren.

Uiteindelijk een stoel gekocht, die compleet zou zijn. Niets bleek minder waar, daar ik de wieltjes zelf moest monteren. He is dat de chauffeur wees waar deze opgeborgen zaten en hoe je ze er in... Uiteindelijk een stoel gekocht, die compleet zou zijn. Niets bleek minder waar, daar ik de wieltjes zelf moest monteren. He is dat de chauffeur wees waar deze opgeborgen zaten en hoe je ze er in moest zetten. Hiervoor mag ook wel gewaarschuwd worden, daar dit niet iets is voor personen zonder spierballen.

Pieter Veerman

Een fijne woonzaak, waar je rustig kunt rondkijken. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

De medewerkers zijn bereid om je te helpen, maar zijn niet overdreven aanwezig en geven je daarbij dus ook de ruimte om zelf te kijken.

Gratis bezorging aanbieden

Jeannette Abissinia-Meije

Vriendelijke verkoopster

Communicatie over bezorgen ( huren van auto ) niet is overgekomen

Fijn geholpen alleen levertijd voldeed niet aan verwachting

Vriendelijke ontvangst

Niet op producten zetten dat ze uit voorraad leverbaar zijn als dat niet zo is.

Het aankopen van de meubelen van prima, werdt goed geholpen.

Ik vond bij de aflevering van de meubelen het niet prettig dat alles in huis gezet werd en daarna de mensen weggingen zonder de spullen uit te pakken en in elkaar te zetten.

We zijn positief over Pronto Wonen. We komen er graag vanwege de interessante collectie en eerlijke klantbenadefing.

Goed advies, eerlijk

Kelvin

Zeer goed geholpen en vriendelijk personeel

Ja

Ellen van Kampen

Leuke winkel en netjes

goede service goed advies en gezellig praatje

nee