A. Vrolijk

Uitstekende service, mooi product en vriendelijk personeel.

Zeer vriendelijk, persoonlijk en deskundig geholpen.

Het zou fijn zijn als een bezorgde bank standaard wordt uitgepakt, dat hiervoor niet extra moet worden bijbetaald. Uiteraard is dit het concept dat je zelf de keuze hebt om dit wel of niet te doen.... Het zou fijn zijn als een bezorgde bank standaard wordt uitgepakt, dat hiervoor niet extra moet worden bijbetaald. Uiteraard is dit het concept dat je zelf de keuze hebt om dit wel of niet te doen. Het was toch best aardig wat werk om alles uit te pakken.

Anneke

Leuk personeel. Goede service
Mooie meubelen

Goed geholpen en advies

frans van der velde

Ik kwam hier voor het eerst dus even rondkijken. het was best druk in de shop. een van de verkopers bood wat te drinken aan en heeft goed geluisterd naar de vragen. een en ander is op papier gezet.... Ik kwam hier voor het eerst dus even rondkijken. het was best druk in de shop. een van de verkopers bood wat te drinken aan en heeft goed geluisterd naar de vragen. een en ander is op papier gezet. en is mij uitstekend advies gegeven. voor de prijs hoef je het niet te laten. en de qualiteit van de producten is heel goed te noemen.

ze luisteren goed en aandachtig naar de wensen van de klant

ik kon de spullen meteen mee krijgen. maar aangezien ik een paar sterke extra handen moest regelen. werd hier ook super mee omgegaan. ik verwacht dat deze shop het zo druk zal krijgen in de... ik kon de spullen meteen mee krijgen. maar aangezien ik een paar sterke extra handen moest regelen. werd hier ook super mee omgegaan. ik verwacht dat deze shop het zo druk zal krijgen in de toekomst, dat ze misschien een busje of aanhanger al extra op de parkeerplaats moeten hebben.

keeldar

Bankstel en eettafel met stoelen gekocht. Goede verkopers.

Deskundig, fijne materialen, prettige sfeer.

Servive na klacht. Moest lang wachten op de monteur. Afspraak maken
Moet sneller kunnen.

Jessica

Bij verkoop is alles goed gegaan bij ophalen niet.

Bij verkoop, blonde jonge dame, zeer ervaren, zeer vriendelijk en geduldig

nieuwe mensen beter begeleiden en inwerken. Bij aflevering, geholpen door een nieuwe dame. Waarbij diverse dingen mis gingen.

tevens bij het wachten aan de achterzijde hebben wij ruim...

tevens bij het wachten aan de achterzijde hebben wij ruim 20 minuten staan wachten en dan waren we de eerste van de 4 mensen, en kregen niet onze spullen als eerste.

Bulsing

Eetkamer stoelen aangeschaft

Vriendelijkheid en deskundig advies

Bert van Overdam

Hele goede en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en de levering van de meubels was ook top!!!

Goede service in de winkel .

Niets ga zo Door.

Prima geholpen.

Kennis van zaken

Zo doorgaan

Suzanne van Liemt

Voor ons duim omhoog ? Heel vriendelijk geholpen. al onze vragen werden met geduld beantwoord. Wij komen zeker terug.

Goed advies en geduldig.

Heel goed geholpen in de zaak.En zeer goed advies van medewerker en attent