J. Pegels

Niet zo best. Bij aankoop vertelde men dat ik bij de tafel alleen de poten er zelf moest aanzetten.
Echter bij ontvangst bleek het een *Bouwpakket ^ te zijn die ik helemaal zelf in elkaar moest zetten

Bij aankoop duidelijk uitleg van montage

Y.Meester

Hoe je er voor kan zorgen dat het product langer meegaat, goed advies nemen de tijd voor je.

Online aankoop gedaan, geen problemen. Bezorgservice was echter niet optimaal. Afgesproken uur van tevoren te bellen ivm iemand anders in huis om bank in ontvangst te nemen wegens werk. Niet... Online aankoop gedaan, geen problemen. Bezorgservice was echter niet optimaal. Afgesproken uur van tevoren te bellen ivm iemand anders in huis om bank in ontvangst te nemen wegens werk. Niet gebeld.
Tevens gesteggel over wel of niet factuur voldaan. In bestelbevestiging is dit niet duidelijk, bezorgers stonden erop dat bedrag werd voldaan al was dit online al gebeurd. Pas na veel heen weer bellen is dit geregeld

goede service in de winkel

bezorgservice houdt zich niet aan afspraken. Weinig flexibel met bezorgmogelijkheden voor werkende mensen (slechts 2 dagen per week op doordeweekse dagen overdag.
Factuurbetaling bij online...
Factuurbetaling bij online aankoop niet duidelijk

Gezellige zaak

toch wel snelle levering

bij drukte toch wel erg lang wachten op verkoper /ster misschien een bakkie koffie .

Fam. M.C. Steenbergen.

Prettig en zeer vakkundig geholpen. Hebben alle tijd voor de klanten en zeer vriendelijk personeel.

Dat ze echt de tijd voor je nemen.

N.v.t.

E.van Dijk

Prettig

Goede uitleg over het soort hout waar de tafel van gemaakt was

A. van der Voort

Prettige uitstraling

ze nemen de tijd

nee

Afwisselend assortiment

Iets meer verkopers in de winkel

Jill Kleinjan

Erg fijn bedrijf, mooie producten, goed geholpen

Heel klantvriendelijk, ontzettend fijn. Ook toen ik wat later met het verhuisbusje was waren ze erg aardig!

Geen.

Roy Valstar

Goed aandacht gekregen van het personeel.

Vriendelijk personeel