Steffy

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Het personeel in de winkel was heel vriendelijk, vlot en behulpzaam. Ik heb veel informatie gekregen en ben goed begeleid geweest bij mijn bestelling. De... Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Het personeel in de winkel was heel vriendelijk, vlot en behulpzaam. Ik heb veel informatie gekregen en ben goed begeleid geweest bij mijn bestelling. De bestelling zelf is ook zeer vlot verlopen alsook de levering achteraf.

Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van het persoon.

Goed en vriendelijk te woord gestaan. Medewerkster nam de moeite om mee te denken en gaf ons rustig de tijd om na te denken.

Goede duidelijke informatie

j.m. de kramer

Leuke - en deskundige verkoop.

Goede uitleg van de produkten

patricia vd Akker

Goede service. Nemen de tijd voor je.

Nemen de tijd voor je. Bellen netjes terug.

De indeling in de winkel is wat chaotisch

gerrit van der gaag

Bed gekocht, goed geholpen door medewerker. duidelijke uitleg over betaling en bezorging.
betaald voor bezorging en montage. bij bezorging was het niet mogelijk om box via trap naar boven te brengen.
ok kan gebeuren. box wordt in de hal gezet, en de rest mag ik zelf uitzoeken.

goede kwaliteit voor een schappelijke prijs

bezorgdienst

Prettig geholpen, duidelijke uitleg, veel tijd.
Levering te lang (ruim drie maanden wachten).
Mooi uitgevoerd eindresultaat.

Linda Van der Blom

Ben een aantal keer geweest voordat ik mijn bank heb gekocht. Ben zeer vriendelijk geholpen. Het personeel was niet opdringerig en wisten waar ze het over hadden.

Mooi interieur en vriendelijk personeel.

Ga zo door

Een zeer tevreden klant uit Groot Ammers.

Wij ervaren ons bezoek aan Pronto als zeer positief.

De verkopers hebben ons met veel geduld geholpen en ons goed geinformeerd over de verschillende produkten.

Nee, op dit moment zouden we dit niet kunnen verzinnen.

fam.Rollof

Wij zijn allerhartelijks ontvangen en er is vanalles aangedaan om onze mooie aankoop van eettafel en salontafels aan te schaffen.
wij zijn naar dit filiaal gekomen ,omdat onze dochter vorig...
wij zijn naar dit filiaal gekomen ,omdat onze dochter vorig jaar haar woonkamer heeft aangekocht.
wij zijn tevreden klanten 'fam Rollof uit Woerden.

Wilma van Dieijen

Fijne winkel en fijn personeel

Vriendelijk en behulpzaam

Lekker zo blijven