nee

Klant vriendelijk en goede service

Duidlelijke product informatie
Klant vriendelijk

Geen bijzonderheden

fam vd hijden

Heel vriendelijk

goed tips en mee denken

Goede service gekregen
Personeel heeft goed geholpen om de keus van de eetkamerstoelen en bank helemaal aan te passen naar onze wens
Op tijd geleverd
Dus wij zijn helemaal...
Goede service gekregen
Op tijd geleverd
Dus wij zijn helemaal tevreden

Dat veel artikelen helemaal aangepast kan worden naar jou wens

van der ploeg

Fijn bedrijf met vriendelijk en deskundig personeel en zijn heel tevreden met onze aankoop

mooie collectie

Mevrouw van den Berg-de Haan

Gezellige winkel om binnen te komen. Het personeel is vriendelijk en laten je eerst zelf rond kijken voordat ze naar je toe komen om je te helpen, dat vind ik erg prettig.

L.A.Psychas van Es

Mooi bankstel...zit erg lekker...netjes bezorgd. Fijn geholpen in de winkel. Zeer tevreden.

De Beer

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam

Veel mogelijkheden voor combineren, veel spullen uit een zelfde lijn te bestellen.

Ina.

Heel goed. Komen zeker terug.

De verkopers zijn zeer behulpzaam geweest zonder opdringerig te zijn en niets was hen te veel.??

Blijf zo doorgaan.

ingrid

Bank and kast gekocht

Bank and kast gekocht

- bank eerder geleverd ( zeer prettig) , vind het alleen zeer vervelend dat ik zelf de pootjes er onder moest zetten ( vrouw alleen) , niet gemeld dat bij levering geen complete bank krijgt .
- bank ; geleverd op 18 April - nu al heel veel plooien in de stof. ( eenpersoonshuishouden, nauwelijks gebruikt )

- kast , staat op bon ZELFMONTAGE , dus ik kon het prima zelf meenemen - tja krijg je een pakket van 220 cm hoog en 200cm breed mee . past onmogelijk in een AUTO. ( station) . kast was dus geen zelfmontage , werd in zijn geheel geleverd

- toen ik kast kwam halen, perfect afternatief aangeboden door het bedrijf. Mocht de " bus " meenemen om de kast mee naar huis te nemen.

- beter klanten informeren betreft bezorgen en ophalen producten
- niet pushen voor verzekeringen en producten