A J Plat

Prima service deskundig verkoop personeel afspraken over levertijd kloppen en scherp geprijsd tegen over andere meubel zaken en mooie winkel met veel keus

de dervisiteit in de winkel

neen

Mw. G. Hartstra

Prettige werknemers, die al de tijd nemen om je te helpen en van advies te voorzien.

Goeie bediening.

la snoeck

Goede service,en heel klantvriendelijk

Zeer positief

bijzonder klantvriendelijke benadering. Verkoopster denkt goed mee en geeft deskundig advies.

de winkel is wat vol zodat het overzicht wat mist, maar door tussenkomst van de verkoopster die weet wat er in huis is wat het makkelijker om een keuze te maken.

Kindermans

niets speciaal

Niet wat betrefd de winkel . We hebben alleen veel moeite met het lezen van de beschrijving.
En de bijgeleverde schroeven pasten niet in de daarvoor bestemde gaatjes.

Jan de Haas

Wij werden vriendelijk ontvangen, er wer meegedacht.
Er was tijd en aandacht voor onze vragen en wensen.

De deskundigheid, vriendelijkheid van de verkoopmedewerkster was top

Nvt

Geweldig, alles prima geregeld.

Geweldig geregeld. Alles geleverd volgens afspraak. En zelfs eerder dan gepland. Wij hebben onze complimenten dan ook persoonlijk aan het personeel van de vestiging doorgegeven.

Van Rijthoven

Jonge onervaren medewerkers meer scholing en begeleiding. Het gaf ons een onzeker gevoel over de aankoop en of het goed zou komen met verloop van de aankoop

Prima service, mijn bestelling kwam veel eerder aan dan verwacht!

Snelle levering!

Ik zou na mijn bezoek en bestelling van een stoel in de winkel nog worden gebeld over een eventuele verzekering. Hier ben ik alleen niet meer voor gebeld. Gezien ik ondertussen had besloten geen... Ik zou na mijn bezoek en bestelling van een stoel in de winkel nog worden gebeld over een eventuele verzekering. Hier ben ik alleen niet meer voor gebeld. Gezien ik ondertussen had besloten geen verzekering af te sluiten ben ik hier zelf ook niet meer actief achter aan gegaan.