S.M.van Pelt

Onze ervaring is dat wij een bankstel hebben gekocht en dat wij na 14 dagen voor een fauteuil gingen kijken het bankstel €100 goedkoper was.We konden korting krijgen op de fauteuil maar hadden er... Onze ervaring is dat wij een bankstel hebben gekocht en dat wij na 14 dagen voor een fauteuil gingen kijken het bankstel €100 goedkoper was.We konden korting krijgen op de fauteuil maar hadden er toch een vervelend gevoel bij . Is het na een paar maanden dan heb je zo iets van jammer maar nu is het veel geld in een korte tijd.

Bonnet

Een geweldige sfeervolle winkel met veel mooie spullen waarvan er nu veel in onze huiskamer gezellig staan te pronken!

Erg klantvriendelijk en wat wij erg fijn vonden je kan gewoon even lekker rondlopen. Bij andere woonwinkels wordt je gelijk besprongen door verkopers en dat werkt bij ons averechts!!

Prettige behandeling

Personeel dat net in dienst is, beter begeleiden, zodat zij niet in de stress raken bij moeilijke vragen!

Netjes eholpen, was plezierig hier rond te kijken

H.A.Jansen

Goede, klantvriendelijke behandeling.

Voldoen aan gemaakre afspraken v.w.b. de samenstelling van het product, als de leveringstermijn en condities

R demmenie

Vond het prettig en overzichtelijk .

W.Benningshof

Uitstekende ervaring, al kunnen wij pas na enige tijd over kwalitijd oordelen

Geen agressieve verkoopmethode.
Goed informatie m.b.t. levertijd

Wat meer werken aan naamsbekendheid
Wisten voor aankoop niet van bestaan van PRONTO

Lansbergen

Prettige dienstverlening

Goede service door hulpvaardig personeel.

Neen

Bionda verheij

Zeer goed erg prettig geholpen, ga er zeker terug als ik iets nodig heb.

Persoonlijke aandacht en mee denkend

Eigenlijk niets

M pols

Ik werd heel prettig en deskundig geholpen. Fijne zaak die ik zeker zal aanbevelen.