cwm Blom

Verkoopster denk met je mee, en alles is keurig geregeld, ben ook blij met de aflevering, dank u!

Goed advies, denken met je mee, en keurig thuisbezorgt, kan niet beter wensen.

Nee, ben tevreden

Gerard Jong

Uitstekende voorlichting over de eettafel die wij wilden kopen. De prijs viel ons bovendien erg mee. Jammer dat het zolang duurt voordat hetgeen je wilt hebben ook daadwerkelijk geleverd wordt, maar... Uitstekende voorlichting over de eettafel die wij wilden kopen. De prijs viel ons bovendien erg mee. Jammer dat het zolang duurt voordat hetgeen je wilt hebben ook daadwerkelijk geleverd wordt, maar dat wisten we toen we de tafel kochten

uitstekende voorlichting over de diverse modellen eettafels

H.I.Sigterman

Positieve ervaring

vriendelijke vrouw die ons heeft geholpen

wij vinden het goed zo

Denise Bulk

Goede ervaring. Alleen was de verkoopster erg aan het rommelen met de prijzen en maakte een verkeerde berekening. Ten nadele van ons. Het is dat we zelf goed opletten.

Bezorging

Levertijd, zou 1-2 wkn zijn, werd uiteindelijk 3 wkn.

Gezellig goed geholpen,zelf hadden wij een levertijd van 2 weken dat kwam omdat wij een showmodel hadden.dus weet niet wat de levertijd anders was.

ja geen bezorgkosten.

w roos

Goed klantvriendelijk bedrijf, en goed advies!

prijs kwaliteit is super

Met het afhalen. duurde het heel lang (was druk) personeel van de naastgelegen winkel kwam helpen! Tip eigen personeel van binnen laten helpen.

Winkeluitstraling is op zich wel oké, zou...

Winkeluitstraling is op zich wel oké, zou iets schoner kunnen en opgeruimd strakkere uitstraling

Jolanda den Hartog

Zeer vriendelijk ontvangen en geholpen en aangezien wij de spullen op een Zondag op kwamen halen omdat wij zelf ook een winkel hebben en niet altijd kunnen werden we perfect geholpen.

Vooral de zeer vriendelijke ontvangst, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Nee, vooral zo doorgaan en als we het van tevoren hadden geweten hadden we veel meer bij hun gekocht.

Marcel

Prima ervaring, goed advies, tijdige levering.

Ruime keus en mogelijkjeden.

V-Jake

Heel goed... we konden gewoon lekker rond kijken en werden geholpen als we dat wilde.

Prijs