Ik kom hier al enige tijd als ik wat nieuws nodig heb en kan er altijd slagen.
Je wordt ook super goed en vriendelijk geholpen, er werken leuke meiden en weten ook waar ze over praten.đź‘Ť

Klantvriendelijk.
Goed verzorgde winkel.

Eigelijk geen.

Samantha

Goed geholpen, veel verschillende keuzes voor gelegd gekregen. Verkoopster nam de tijd om dingen rustig door te nemen. En dacht mee met de huisdieren(stof soort)

De tijd genomen om te helpen, niet perse die druk van verkopen

M. Verhoeven

Wederom erg goed!

Goed advies, fijne service met leenbusje, snel levering, kortom fijn bedrijf

Nee geen tips

Nico schapendonk

Mijn bestelling voldeed aan alle verwachtingen de verkoop was prima , volop keuze en het ophalen een fluitje van een cent kortom prima.

De hoeveelheid keuze en de hulp bij het ophalem

Eigenlijk niet

Heel vriendelijk personeel en goede service

goede service

ik zou het niet weten,helemaal goed

We zijn vakkundig en geduldig geholpen

Materialenkennis door de verkoopster

van IJzendoorn

Fijne en mooie winkel en ruime keuze. personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

ruime keuze en vriendelijk personeel

Jolanda

Negatief. Ik werd gebeld dat ik mijn bestelling kon ophalen. In het magazijn 3 kwartier moeten wachten, omdat men het niet kon vinden. Vervolgens kwamen we er thuis achter dat de helft niet... Negatief. Ik werd gebeld dat ik mijn bestelling kon ophalen. In het magazijn 3 kwartier moeten wachten, omdat men het niet kon vinden. Vervolgens kwamen we er thuis achter dat de helft niet meegegeven was. Toen ik hierover belde, werd steeds na een bandje steeds de verbinding verbroken. Vervolgens weer naar het magazijn gegaan en de andere doos meegekregen. Eenmaal thuis gekomen, bleek dat het product niet compleet was en dat ook niet het juiste was geleverd. Voor de derde keer naar de winkel gereden. Daar werd gezegd dat de bestelling niet gecompleteerd/omgeruild kon worden en dat terwijl er op de website staat dat het produkt gewoon voorradig is. Ik moest via internet een klacht indienen.
Ik vind dit allemaal zeer klantonvriendelijk.

Zorgen dat de klachtafhandeling beter wordt.

Prima toelichting over het product

De leenbus is een mooi alternatief dat wordt geboden, al zou het servicegerichter zijn om vanaf een bepaald bedrag de spullen thuis te leveren.

zie sterke punten

Kwaks

Helemaal prima.

Fijn dat de meubels opgehaald kunnen worden met een busje wat je kunt gebruiken.

Kortere weg naar het zien van je bestelling.