Patrick Janssen

We zijn na vragen vriendelijk geholpen in de winkel in Den Bosch. We zijn goed geholpen en de volgende dag stond ons meubel al in huis! Super!

Vriendelijk personeel wat ook nog eens snel werkt.

Geïnteresseerde klanten tijdig aanspreken of ze geholpen kunnen/willen worden.

"Wim en Marijke van der Loo

Mijn vrouw en ik zijn uiterst tevreden over hoe wij steeds te woord zijn gestaan. Op een altijd vriendelijke en deskundige wijze zijn wij geholpen en was het voor ons niet moeilijk om tot het... Mijn vrouw en ik zijn uiterst tevreden over hoe wij steeds te woord zijn gestaan. Op een altijd vriendelijke en deskundige wijze zijn wij geholpen en was het voor ons niet moeilijk om tot het besluit van aankoop over te gaan. Ook toen wij na een paar dagen besloten toch tot een verandering in het bestelde te willen over gaan, werden wij wederom zeer correct geholpen. De koffie smaakte in de overigens prachtige winkel steeds erg lekker.
Het gebruik van de leenbus was erg goed geregeld en de wijze waarop de spullen waren verpakt....in een woord : geweldig!!!

Uit datgene wat hierboven al beschreven is zal ongetwijfeld duidelijk zijn, dat het personeel van het Prontofiliaal in 's-Hertogenbosch een groot compliment verdient!!!

Wij kunnen alleen maar zeggen: "Ga zo door, want het personeel is met vlag en wimpel geslaagd!!

J v d Griendt

Je kunt er goed kopen de Serviër is goed

Nee wel.vriendelijk personeel

Ja het duurt wel even voordat het rond is maar ben tevreden

Goede service

Zr nemen de tijd

w.kipping

Werden heel netjes geholpen

alle meubelels staan netjes op gesteld heel mooi

nee

Ester

Een bijna complete woonkamer gekocht. Tafel, 6 stoelen, tv kast en dressoir. Veel reviews gelezen over het feit dat er kapotte onderdelen zijn bezorgd. Zelf geen ervaring hiermee gehad. Alles keurig... Een bijna complete woonkamer gekocht. Tafel, 6 stoelen, tv kast en dressoir. Veel reviews gelezen over het feit dat er kapotte onderdelen zijn bezorgd. Zelf geen ervaring hiermee gehad. Alles keurig ingepakt en niks beschadigd. Zelf heb ik veel baadt bij reviews. Ik las veel over de klantenservice en nare ervaringen. Ik dacht, er worden natuurlijk geen super goede reviews gegeven als mensen wel tevreden zijn. Nou,, wij zijn super tevreden. Goede service gehad in de winkel en goed geholpen door de verkopers. Ook toen de spullen thuis waren, nog gebeld met de klantenservice. Ook telefonisch goed geholpen en een uitgebreide uitleg gekregen. Het enige puntje wat ik wat minder vind is dat het niet thuis afgeleverd wordt, maar daarin tegen mag je wel een busje (gratis) lenen om de spullen thuis te krijgen. PRONTO bedankt!

Goed advies in de winkel
Er wordt echt met je meegedacht

Het komen bezorgen en thuis netjes uitpakken en neerzetten van de meubels. Nu heb ik begrepen dat dit tegen meerprijs mogelijk is alleen is dat tegen ons niet gezegd en echt gezegd je kan het alleen... Het komen bezorgen en thuis netjes uitpakken en neerzetten van de meubels. Nu heb ik begrepen dat dit tegen meerprijs mogelijk is alleen is dat tegen ons niet gezegd en echt gezegd je kan het alleen met het busje doen.

Goede service en vriendelijk personeel!

Goede service en klantvriendelijk

Ga zo door!

Goede hulp, snelle levering en de juiste kwaliteit.

Zeer goede service...

personeel is uitermate bekwaam...

Harry van Hout

Gewoon goed. Komt afspraken na. Vriendelijk en deskundig personeel.

Service

Geen.