Joep

Ruim assortiment met veel mogelijkheden.

Veel keuzes in meubelen. Opties in kleuren, stoffen en opstellingen mogelijk.

Denk dat een bezorgservice voor sommige mensen een optie zou zijn.

Ine

Alles was prima geregeld de meubels stonden al netjes klaar in de leenbus toen we ze kwamen ophalen en goede voorlichting over de verzorging van de meubels

EvdH

Fijne winkel met leuk assortiment

Aanbod tegen leuke prijs
Ruim assortiment
Vriendelijke medewerkers

Wanneer je reservering maakt voor gebruik van de bus en je bent een paar minuten later mag het wel wat vriendelijker. Wanneer dan ook nog blijkt dat medewerker van het magazijn zich verslapen... Wanneer je reservering maakt voor gebruik van de bus en je bent een paar minuten later mag het wel wat vriendelijker. Wanneer dan ook nog blijkt dat medewerker van het magazijn zich verslapen heeft en niet aanwezig is , is er duidelijk een miscommunicatie. Oplossing zou dan zijn om eerst te checken of er iemand bij het magazijn is voordat de klant op een niet vriendelijke manier benaderd wordt!

Goed mee gedacht bij het uitzoeken van de bank.

Zie hier boven.

Helderder communiceren. Toen we om 9.45 in de winkel moesten zijn i.v.m. het ophalen van de bank, hebben we 10 min voor een gesloten deur gestaan. Zodoende konden we niet tijdig het busje lenen.

Goede hulp en uitleg en ruime keus

Ruime keus in kiezen van model bankstel

Bezorgen aan huis

Els van Luijtelaar

Positieve ervaring.

Duidelijke uitleg. Goede communicatie

Heel goede ervaring. Leuke verkoopster die duidelijk uitleg geeft

Duidelijk en goed advies betreffende het produkt

Geen ik ben zeer tevreden

Personeel is vriendelijk en hulpzaam. Denken goed mee en komen met tips.

Vriendelijkheid
Behulpzaam
Denken mee
Komen met bruikbare tips!

Bij het ophalen van de spullen mag het wat sneller en wat actievere houding. Moesten lang wachten omdat men de spullen niet kon vinden. Hou de klant even op de hoogte hoe of wat.

Henk

Aankoop afhalen toen gezien in de winkel dat het goedkoper was geworden dan bij aankoop bedrijfsleider erbij gehaald na wat wikken of wegen toch nog een kadobon van 100 euro gekregen omdat er 100 euro verschil in zat bij de aankoop toen en nu ps prima winkel

Mijn ervaring met uw bedrijf is redelijk.

Geen opvallend sterke punten.

Zorg dat er wat aantrekkelijke punten zijn in de winkel die in het oog springen.mijn ervaring met uw bedrijf is redelijk.