Uitgebreid, groot en uitstekend gestylde showroom. We konden alles uitkiezen wat we wilden en kregen deskundig advies op maat.

Tijdige levering en makkelijke op te halen in een magazijn.

Misschien iets sneller personeel inzetten, ik moest twee keer best lang wachten totdat ik geholpen werd.

Rob1

Mooie meubels maar de levertijd vond ik heel erg lang (3 maanden). Daarnaast stond mijn bank niet in het magazijn toen ik aankwam om ze op te halen ...

Correct geholpen in de winkel

Betere communicatie tussen magazijn en winkel zodat klanten de juiste informatie krijgen.

Wvanempel

Ja ben denken ik heel blij met aankoop maar wordt woensdag gebracht spannend

Ja netjes geholpen

Nee alleen de bezorging zou wat sneller mogen

Goed advies gekregen in de winkel. Het ophalen van de bank en terug brengen van de bus was minder prettig.

- Fijn dat er staaltjes toegestuurd konden worden
- Wij zijn fan van de all-in house sevrice

- Tijdens het terug brengen van de bus werden wij ervan beschuldigd een deuk in de bus te hebben gemaakt. De bus zat echter al vol deuken en wij wisten zeker geen deuk gemaakt te hebben. Nogal... - Tijdens het terug brengen van de bus werden wij ervan beschuldigd een deuk in de bus te hebben gemaakt. De bus zat echter al vol deuken en wij wisten zeker geen deuk gemaakt te hebben. Nogal vevelend dat de bus dus blijkbaar vooraf niet goed gecontroleerd was.
- Jammer dat de bank niet thuisbezorgd kon worden.

a dona

Super geholpen door Joyce en een mooi aanbod meubelen en lampen tegen schappelijke prijzen

goed en eerlijk advies en mogelijkheden kwa stoffen en ledersoorten

Eigenlijke levertijd van de bank was 14(!) weken. Het is dat ik m’n keuze al gemaakt had en wilde wachten maar als ik op voorhand geweten had dat het zo lang duurde, had ik verder gekeken.... Eigenlijke levertijd van de bank was 14(!) weken. Het is dat ik m’n keuze al gemaakt had en wilde wachten maar als ik op voorhand geweten had dat het zo lang duurde, had ik verder gekeken. Uiteindelijk na 8 weken al bericht dat m’n order klaar was. Dat was een flinke meevaller. Personeel is heel erg vriendelijk, behulpzaam. Door verschillende medewerkers geholpen de verschillende keren en door iedereen heel fijn geholpen.

Vriendelijkheid, goede informatie voorzieningen

Tussentijdse updaten van status order.

C.H. Scheepens

Heel erg goede ervaringen

vriendelijkheid en de helpende hand

prima zo

Ans

Goed geholpen. Deskundig advies.
Orderafhandeling was uitstekend

Deskundige verkoopster

Niets

Christ

Duidelijke uitleg gekregen over garantie en onderhoud van het product.

In het kader van veiligheid.
Geen transport hondje bij de balie laten staan.
Verkoopster had deze niet weggehaald nadat een klant deze niet gebruikte.
Ik ging er bijna onderuit bij...
In het kader van veiligheid.
Geen transport hondje bij de balie laten staan.
Verkoopster had deze niet weggehaald nadat een klant deze niet gebruikte.
Ik ging er bijna onderuit bij het verlaten van de winkel nadat ik afgerekend had.

Hele fijne mensen die je goed helpen
Toppie

Gewoon een hele fijne winkel