Mariska

Ik kom hier altijd graag, diverse interieur meubelen gekocht. Goed advies bij aankoop. Laatste aankoop slechte ervaringen

Zeer goed en deskundig advies bij aankoop van mijn hoekbank

Zeer lange wachttijd op mijn bank. 2x mail gestuurd, niet op gereageerd, dat vind ik echt kwalijk, ook 2x in de winkel geweest om verhaal te halen. 1ste x goed geholpen , 2de keer ben ik zelfs heel... Zeer lange wachttijd op mijn bank. 2x mail gestuurd, niet op gereageerd, dat vind ik echt kwalijk, ook 2x in de winkel geweest om verhaal te halen. 1ste x goed geholpen , 2de keer ben ik zelfs heel boos geworden, vooral om de houding van deze verkoopster

Leuke meubelen voor een goede prijs. Ook een gezellige winkel. Fijn personeel.

Miranda van den berg

Goed bedrijf klantvriendelijk

Product paste niet in auto toen mochten wij kostloos de bus meenemen

Michelle

We hebben een fijne ervaring. Lang op zoek geweest naar de juiste bank.. uiteindelijk bij Pronto gevonden. We kregen fijne hulp van de medewerker. Er werd ook op een prettige manier mee gedacht over... We hebben een fijne ervaring. Lang op zoek geweest naar de juiste bank.. uiteindelijk bij Pronto gevonden. We kregen fijne hulp van de medewerker. Er werd ook op een prettige manier mee gedacht over een passend tapijt. Helaas was de bank vertraagd. We hebben hier wel erg van gebaald omdat we al zo lang hadden gewacht. Maar we vonden het fijn dat we een tegoedbon kregen ter compensatie. Daardoor hebben we mooie kussens erbij gekocht.

Fijne hulp bij het uitzoeken van spullen. Niet te opdringerig of een advies waarvan het lijkt alsof men enkel iets wil verkopen.

Nee het was prettig. We komen graag terug.

Jozan van Balkom

Slechte service. Houden zich niet aan afspraak.

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Goed en makkelijk contact. Altijd vriendelijke mensen.

Als een product gesneuveld is met vervoeren. Is het fijn om een belletje te krijgen dat het wat langer gaat duren.

Erik Siera

Vriendelijk, adequaat

Winkelpersoneel denkt en zoekt mee

De intrede is heel mooi ,maar de indeling is ook prachtig ,veder word je netjes te woord gestaan en de afhandeling is goed

De intree

Wel interessant assortiment .
Het zelf moeten behandelen van de stoffen banken met textiel care & protect is belachelijk .
Nog erger is, dat je voor dat zelf bespuiten € 239.70 moet...
Wel interessant assortiment .
Nog erger is, dat je voor dat zelf bespuiten € 239.70 moet betalen .
Het toppunt van belachelijkheid is, dat ik nu met 6 flesjes cleantex zit opgescheept.
Misschien zal ik er ooit 1 van gebruiken ! Het zelf vervoeren is ook een groot minpunt !

Duidelijkheid over levertijden .
Verder weinig .

Zie mijn ervaring hierboven .
Dus veel !

Zeer vriendelijk personeel, goede service ,fijn dat je een bus mag lenen om je spullen thuis te brengen, en hele mooie spullen. en best gunstige prijzen