Goed geholpen

Leuke meubels voor een leuke prijs

Weet ik zo niet

Vriendelijk en deskundig geholpen met het uitzoeken van ons product.

Levering was prima. Er ontbraken alleen onderdelen. Ook was er een stoel kapot

Dus ben niet tevreden

Bestelling nakijken voor dat u ze gaat vervoeren

Het was goed Maar een wacht tijd 20 minuten aan de kassa is wel hel erg lang. En dan ook nog de verkeerde tafel meegekregen op zaterdag tussen 16.00 en 17.00 uur!!!!!

Voorlichting over de meubels was goed

Het afrekenen bij de kassa`s zou zeker beter moeten1

Heidi

Alles prima behalve het monteren. Wat wel vreemd was is dat de bank online voorrradig was maar in de winkel bleek alleen de duurdere bank direct leverbaar en de goedkopere vulling (waar we eigenlijk... Alles prima behalve het monteren. Wat wel vreemd was is dat de bank online voorrradig was maar in de winkel bleek alleen de duurdere bank direct leverbaar en de goedkopere vulling (waar we eigenlijk voor kwamen) had 8-10 weken levertijd

prijs/kwaliteit

De montagehandleiding was onvoldoende. Het is ook raar dat de gaten niet voorgeboord zijn, en we zijn ook terug geweest naar de winkel om te kijken waar de poten van de bank precies moesten.

oud ijzer

Keurig, ondanks een verbouwing toch overzichtelijk!

Ben er niet zo mee bezig geweest om iets te kunnen ontdekken. Dus lijkt me dat een sterk punt.

Geen verbeteringen noodzakelijk.

John v der Zanden

Onze ervaring was goed, vriendelijke dame gaf duidelijk advies en hulp, en onze bestelling was snel binnen

S. Schokker

2 mooie kasten gekocht. Geen verkoopadvies ontvangen omdat ik zelf al een keuze had gemaakt. Goede, klantvriendelijke afhandeling.

Ik heb veel ervaring met zelf kasten monteren, maar vond de montagehandleiding op sommige punten onduidelijk. Helaas ontbrak er ook een set schroeven waardoor mijn kast een aantal dagen plat in de... Ik heb veel ervaring met zelf kasten monteren, maar vond de montagehandleiding op sommige punten onduidelijk. Helaas ontbrak er ook een set schroeven waardoor mijn kast een aantal dagen plat in de woonkamer lag in afwachting van de nalevering.

Jgm de Visser

Bij Pronto hebben we ons thuis gevoeld , een goede service en afspraken die helemaal kloppen. Een aanrader voor een ieder.

Zoe de Telstra hier voor.