Dicky Hak

Prima service. Keurig geholpen door personeel.
Zal Pronto zeker aanraden bij familie en vrienden

Ze denken mee met je

Zo door blijven gaan

Mariëlle

Voor de 2e keer hier mijn bank besteld en dat is niet voor niks. De service is goed en de kwaliteit ook. Voordeel vind ik dat je er nu zo'n garantiepakket bij kan kopen en dat je kan kiezen voor een... Voor de 2e keer hier mijn bank besteld en dat is niet voor niks. De service is goed en de kwaliteit ook. Voordeel vind ik dat je er nu zo'n garantiepakket bij kan kopen en dat je kan kiezen voor een stevigere vulling. Ik kan het iedereen aanraden om hier een bank te kopen

Je kan een bus lenen waarmee je de bank gratis kan vervoeren wanneer het jou uit komt en Pronto komt de afspraken na als het om de levertijd gaat.

Cindy Wouters

Hele leuke gezellige winkel

Prettige ervaring. Goede uitleg, wel veel verschil tussen verschillende filialen. We zijn eerst bij een andere pronto geweest en hebben daar om informatie gevraagd. De medewerker daar kon maar... Prettige ervaring. Goede uitleg, wel veel verschil tussen verschillende filialen. We zijn eerst bij een andere pronto geweest en hebben daar om informatie gevraagd. De medewerker daar kon maar weinig uitleg geven, bij de Pronto in Den Bosch was dit allemaal helder en duidelijk.

Mooi product, prima uitleg over de bijbehorende schoonmaakmiddelen.

Bij ophalen van het product (en lenen van de bus); weinig tijd om de spullen op te halen en weg te brengen. Ook de medewerker tijdens het ophalen (in de winkel) was erg kortaf en minder vriendelijk... Bij ophalen van het product (en lenen van de bus); weinig tijd om de spullen op te halen en weg te brengen. Ook de medewerker tijdens het ophalen (in de winkel) was erg kortaf en minder vriendelijk dan wij gewend zijn.

Ryan Van Oosterwijk

Ben zeer tevreden en ben zeer goed geholpen door heel vriendelijk en correct personeel het was mijn eerste aankoop bij pronto en zeker niet de laatste

Zeer vriendelijk personeel

Wij klant vriendelijk geholpen en de service is bijzonder goed .

Prima geregeld, mooie showroom

Duidelijke uitleg van de extra opties.

Stamtafel gekocht

Prijs kwaliteit is goed afgestemd

Brouwer

We hebben hier fijne spullen gekocht voor in onze woonkamer
Er wordt meegedacht en zodoende hebben we nu een passende hoekbank onderandere

Trendy
mooie materialen
goed advies
meedenken

niet te veel aan de kassa afhandelen er is soms even wat te weinig privacy als je een grotere aankoop doet

dat je een busje gratis mag lenen binnen een bepaalde tijd.

geen idee.