Tax

Positief. Goed geholpen. Goed advies

Goed assortiment en ok prijs/kwaliteitsverhouding

Anita

Ik vind Pronto een mooie winkel en ga zeker hier terug als ik nog iets nodig heb. Ruime keuze. Er loopt genoeg personeel rond om iets te vragen. Alles staat mooi opgesteld zodat je hier veel... Ik vind Pronto een mooie winkel en ga zeker hier terug als ik nog iets nodig heb. Ruime keuze. Er loopt genoeg personeel rond om iets te vragen. Alles staat mooi opgesteld zodat je hier veel inspiratie opdoet.

Ik had een bank gekocht met 2 hoofdsteunen. Maar het bleek dat de hoofdsteunen voor ons helemaal niet fijn waren.Spijt dat ik ze gekocht had natuurlijk. Ik heb toen een mail naar Pronto gestuurd met... Ik had een bank gekocht met 2 hoofdsteunen. Maar het bleek dat de hoofdsteunen voor ons helemaal niet fijn waren.Spijt dat ik ze gekocht had natuurlijk. Ik heb toen een mail naar Pronto gestuurd met de vraag of ik ze terug kon brengen en een tegoedbon kon krijgen. Dit was eigenlijk ongebruikelijk maar ik heb ze toch terug mogen brengen en kreeg het bedrag volledig als tegoedbon! Dat noem ik nou eens service!

Super goed!! Mooie spullen, goede prijs kwaliteit verhouding en leuk personeel!!

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Op dit moment even niet

Helma Verhoeven

Super fijne winkel ik ben heel goed geslaagd en superblij met m,n nieuwe meubels ook de levering was zeer correct en vriendelijke mannen die alles netjes hebben geleverd zeker een aanrader voor als... Super fijne winkel ik ben heel goed geslaagd en superblij met m,n nieuwe meubels ook de levering was zeer correct en vriendelijke mannen die alles netjes hebben geleverd zeker een aanrader voor als je wilt slagen voor nieuwe meubels !!

Goede informatie gehad

Nee zo doorgaan

Harry van Harssel

Een zeer overzichtelijke indeling van de winkel die ik als prettig heb ervaren , geen opdringerige verkoop techniek .

bekwame verkopers die goed kunnen luisteren wat de klant zou willen , en de klant ook de verschillen laten zien die belangrijk zijn voor de koop van de klant.

zo door blijven gaan.

Rick Van Lith

Mooie producten

Goede begeleiding in keuze bank.

Nvt

Prima geholpen in de winkel. Meerdere keren teruggeweest, goed advies

Erg goed geholpen in de winkel

De papierwinkel is echt enorm. Niet alleen bij bestellen maar ook bij het afhalen. Ik zie hier de adviseurs heel veel tijd besteden aan deze administratie terwijl ze dezelfde tijd beter kunnen... De papierwinkel is echt enorm. Niet alleen bij bestellen maar ook bij het afhalen. Ik zie hier de adviseurs heel veel tijd besteden aan deze administratie terwijl ze dezelfde tijd beter kunnen gebruiken voor advisering.

Prima ervaring en betrouwbaar. Verder goede service hoe je meubels thuis krijgt.

Service van ophalen vervoer geladen met de gekochte meubels

Geen verbeter punten

V.den Oetelaar