Petra

Goed personeel, vriendelijk, prima uitleg, ook het gebruik van de leenbus, de aflevering op afgesproken tijden prima

J. Smans

Ik kom graag bijnPronto. Overzichtelijke winkel en fijne medewerkers.

Ik heb een hoekbank gekocht en bij elke bank lagen folders waarin alle mogelijkheden staan.

Het zou fijn zijn als grote meubels thuisbezorgd worden tegen een redelijk tarief

J. van den Heuvel

(Bewerkt)

Fijn geholpen in de winkel, helaas bij het ophalen van de spullen heel erg lang moeten wachten terwijl ik alles ruim van te voren had geregeld omtrent de ophaal dag.
Na contact te hebben gehad...
Na contact te hebben gehad met de winkel bleek dat er iemand was weggeroepen omdat hij vader was geworden.
Dat kan gebeuren.
Erg leuk is dat ik een compensatie bon heb gekregen voor het lange wachten. Fijn dat Pronto dit zo heeft opgelost.

Leuk geholpen in de winkel.

Uitstekend geholpen, prima service, fijn persooneel

Ja zeker, zit in rolstoel, is zeer goed mee omgegaan

Lekker o doorgaan

henk van der leest

Mooie en netten winkel goede uit leg wat we nodig haddenneen

nee

nee

team Pronto wonen den Bosch

Helaas hebben wij direct een klacht in moeten dienen op 2 van de 4 stoelen. Medewerkster klantenservice is erg vriendelijk, maar helaas is er weinig tot geen flexibiliteit ten aanzien van plannen... Helaas hebben wij direct een klacht in moeten dienen op 2 van de 4 stoelen. Medewerkster klantenservice is erg vriendelijk, maar helaas is er weinig tot geen flexibiliteit ten aanzien van plannen tot bezoek servicemonteur (alleen op maandagen).

Nee, geen opvallende punten

Meer flexibiliteit bij bezoek servicemonteur. Alleen een maandag aanbieden is echt te krap. Er zijn mensen die gewoon moeten werken...

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor het geven van uw feedback, wij zullen uw feedback meenemen ter verbetering van onze dienstverlening.
Team Pronto Den Bosch

Leuke collectie, betaalbaar. Vriendelijk personeel. Heel erg jammer dat er niet bezorgd kan worden. Dat is tijdens het winkelen niet duidelijk, pas als je gaat bestellen.

Wees veel helderder over het feit dat er niet bezorgd wordt. Op de website staat trouwens wel dat er tegen vergoeding bezorgd wordt, maar dit wordt in de winkel niet aangeboden tijdens het... Wees veel helderder over het feit dat er niet bezorgd wordt. Op de website staat trouwens wel dat er tegen vergoeding bezorgd wordt, maar dit wordt in de winkel niet aangeboden tijdens het bestellen. Geef ook over het ophalen betere info, nu kwamen wij er oas bij ht reserveren van de bus achter dat er een tijdslimiet was, en anders meerkosten, ook dat was niet verteld. Producten prima, service op dit vlak kan beter.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor het geven van uw feedback, wij zullen dit meenemen ter verbetering van onze dienst verlening.
Team Pronto wonen Den Bosch

M van dongen

Bestellen ging moeizaam wel blij met de uiteindelijke levering stoelen zitten heerlijk.

Meubels zijn mooi en zitten lekker, prijs is goed.

Ja, toen wij de stoelen wilde bestellen moesten we ruim 30 minuten wachten voor er iemand kwam om ons te helpen. Er liep ook geen personeel rond in de winkel enkel bij de kassa hierdoor was er geen... Ja, toen wij de stoelen wilde bestellen moesten we ruim 30 minuten wachten voor er iemand kwam om ons te helpen. Er liep ook geen personeel rond in de winkel enkel bij de kassa hierdoor was er geen overzicht bij medewerkers en moesten wij als klant zelf op zoek naar een medewerker welke aangaf druk te zijn en pas na 30 min kwam er iemand. In de tussentijd zijn wij meerdere malen gaan vragen om hulp maar er kwam pas zeer laat reactie.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor het geven van uw feedback, wij nemen uw feedback me ter verbetering van onze dienstverlening.
Team Pronto Den Bosch

Prima, goed en eerlijk advies. Aangekochte meubels ruim binnen de afgesproken levertijd geleverd.

Goed advies, ruime keuze

Lever en montageservice ( tegen meerprijs ) mogelijk maken

Bedankt voor het geven van uw feedback.
De verbeterpunten zullen wij meenemen ter verbetering van onze dienstverlening.

Familie van Heel

Onbevangen rondneuzen leuke medewerkers met veel meedenkend creatief vermogen om tot een klantgerichte en tevreden oplossing te komer

Snel verplaatsen in de wensen van de klant

Misschien wat meer lichtinval in de winkel