Anoniemthea

Leuk om door te lopen en ideeën op te oen

Gewoon gezellig en laten de klienten gewoon kijken
Als deze iets willen weten, is het personeel uiterst behulpzaam

Tax

Fijne, snelle service. Geen poespas.

Perfecte oplossing met ophalen van meubels (wagentje te leen)

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Hartelijk dank voor het geven van uw feedback.
Team Pronto Wonen den Bosch

Petra Meeuwsen v d veldstraat 7 Schijndel

Grandioos zo goed word je behandeld Klasse

Nee zo ie het goed

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor het geven van uw feedback. Hopelijk zien wij u terug in onze showroom.

Ron Baricci

Ik ben wel blij met de bank maar niet met de service van Pronto Den Bosch. De formule dat je zelf je meubels moet vervoeren en bij problemen zelf moet herstellen, is waardeloos.

De 'Als de aankoop eenmaal betaald is zoek je het verder zelf maar uit' formule van Pronto bevalt mij niet.

Prima woonwinkel fijne service

Goede service met leenbus

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor het geven van uw Feedback. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de service van onze leenbus voor het vervoeren van uw meubelen.
Team Pronto Den Bosch

J.Rietveld

Wat een gezellige winkel, geen zaken mensen die je spullen proberen aan te smeren. Maar een deskundig team wat je heerlijk de tijd neemt om alles uit te zoeken en door te spreken. We kwamen helemaal... Wat een gezellige winkel, geen zaken mensen die je spullen proberen aan te smeren. Maar een deskundig team wat je heerlijk de tijd neemt om alles uit te zoeken en door te spreken. We kwamen helemaal vanuit Alkmaar omdat Pronto Den Bosch onze stoelen wel op voorraad had. Daar aangekomen bleek het een fout te zijn op de website. Maar gelukkig konden de stoelen binnen een week geleverd worden (en niet zoals bij een andere winkel 14 weken).

Persoonlijke ondersteuning. Wat discussiëren over een kleur of stof niet alleen verrijkt maar ook nog eens erg gezellig maakt. Personeel met overal een glimlach. Van binnenkomst tot bij het helpen... Persoonlijke ondersteuning. Wat discussiëren over een kleur of stof niet alleen verrijkt maar ook nog eens erg gezellig maakt. Personeel met overal een glimlach. Van binnenkomst tot bij het helpen van bestellen. Van Bali personeel tot Magazijn jongens.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Hartelijk dank voor het geven van uw feedback. Fijn om te vernemen dat u een prettige ervaring met Pronto heeft gehad.
Team Pronto Wonen Den Bosch

Heb er pas een kast en bank gekocht ben zeer tevreden

Werden netjes en vriendelijk geholpen

Jammer dat ze niet bezorgen

Bedankt voor het geven van uw feedback.
Jammer om te vernemen dat u niet juist bent geïnformeerd over een eventuele bezorging van uw order.
Een bezorging behoort tot de mogelijkheden,...
Bedankt voor het geven van uw feedback.
Een bezorging behoort tot de mogelijkheden, hiervoor zullen extra kosten berekend.
De feedback zullen wij meenemen ter verbetering van onze dienstverlening

Uitstekend

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Hartelijk bedankt voor uw tijd voor het geven van uw feedback.

Ljubica Savatovic

Top ervaring, hebben afgelopen tijd meerdere meubels gekocht bij Pronto en zijn er ontzettend happy mee. Ook het afhalen en het vervoeren met de huurbus ging perfect.

- goede service
- klantvriendelijk

M Belluz

Goede uitleg

Personeel moet je meestal zoeken en hebben het erg druk met vanalles zodat je vaak moet wachten

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor het geven van uw feedback, wij zullen deze meenemen ter verbetering van onze dienstverlening.