Inge Hulsman

Erg mooie winkel! Aardig en behulpzaam personeel. Heel tevreden over mijn aankoop en de bijbehorende service. Ook levertijd is goed.

Het zou fijn zijn als meubels ook bezorgd kunnen worden

Een mooie aankoop gedaan. Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de producten, goede adviezen.

Zeer goed

vriendelijke mensen

nee

van wanrooij

vriendelijk

nee

E vd Bersselaar

Leuke winkel, leuke spullen, aankoop vriendelijk behandeld, busje geleend, cash betaald.
Wij geteld, verkoopster 2x geteld do far so good.
Alles gedaan in de middag, kregen savonds...
Wij geteld, verkoopster 2x geteld do far so good.
Alles gedaan in de middag, kregen savonds rond 19 uur telefoon: of we even 100,- kwamen brengen die we te weinig betaald hadden "wat"
Wij hebben thuis geteld, op de balie uitgeteld en verkoper nog 2x.
Stempel voldaan alle oke en nu dit!!
Nee wezijn niets komen brengen!
De juf aan de tel was niet aardig, ze was dwingend, probeerde ons te intimideren met het zwart/wit op camera hebben.
Wij.... super toch.
Maak maar een afspraak dat we deze kunnen komen bekijken tot dan komen we niets brengen,
Boze juf!
We hebben haar geadviseerd er een rechtzaak van te maken.

Jammer, pronto beviel eigenlijk goed, wilde nog wat woning aanpassingen doen, denk niet dat mijn man nog mee wilt naar jullie en ik ben bang dat ik dadelijk ook nog op de zwarte lijst sta bij jullie.
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Nogmaals aankoop en personeel eerder was zeer vriendelijk maar dit aan het eind "sorry" hoor.
Kas te kort kun je mij niet in de schoenen schuiven.

Leer sommig personeel wat meer beleefdheid, ben nu nog zeer geschokt

Anke Paanakker

Lekker rond kunnen kijken. Daarna goede hulp gehad. Alles naar tevredenheid besteld. Sneller geleverd dan aangegen. Dik tevreden! Ga jullie zeker aanraden bij anderen.

Deskundig advies. Wie je ook wat vroeg iedereen weet volgens mij alles.

Nee.

Fijn geholpen.
Komen afspraken na.

Deskundige advies, klantvriendelijk

Henry Brouwers

We zijn netjes en vakkundig geholpen door jullie medewerker. De bank werd eerder geleverd dan verwacht, en deze hebben we thuis gebracht met jullie bus.

De medewerker nam alle tijd voor ons.

geen verbeterpunten

M kappen

Goed geholpen!
Netjes geregeld met vervoer!