Inge Hulsman

Goed geadviseerd in de winkel. Vriendelijk personeel. Goede service en heel erg blij met mijn bank!

Mooie gestylde winkel

Bezorgservice zou wel prettig zijn

Bep Tolk

Álles was goed geregeld. De bank was erg goed in gepakt. Super fijn. Omdat je zelf de bank moet vervoeren, was ik bang dat ik thuis zou aan komen dat hij beschadigd zou zijn. Álles is behalve waar.... Álles was goed geregeld. De bank was erg goed in gepakt. Super fijn. Omdat je zelf de bank moet vervoeren, was ik bang dat ik thuis zou aan komen dat hij beschadigd zou zijn. Álles is behalve waar. Super blij met zo,n goede kwaliteit en service. Dankjewel

Goede kwaliteit en service

Prima advies, er wordt meegedacht met de klant

Prima advies, er wordt meegedacht met de klant

Graag vooraf de melding dat, wanneer je van de gratis bus gebruik maakt, en er schade aan de bus is er een eigen risico van € 1.500,00 mogelijk is.

Scherff

Super mooi bedrijf met mooie betaalbare meubels en goed personeel?? Ga zo door

Mooie showroom met verschillende stylen
Voor iedereen wat wils

Mischien een kinderhoekje in de winkel dat de kids eventjes kunnen spelen terwijl de ouders de showroom bewonderen

Advies

J.J.Branderhorst

Bekend van uit een verleden met de eigenaar, maar toch geslaagd na lang zoeken bij andere adressen naar een meubel wat bij ons past. Was trouwens geadviseerd door een inrichting adviseuse. Bekend van uit een verleden met de eigenaar, maar toch geslaagd na lang zoeken bij andere adressen naar een meubel wat bij ons past. Was trouwens geadviseerd door een inrichting adviseuse.
Veel keus en achteraf nog de specifieke wensen kunnen vervullen.

Misschien is het fijn bij een bestelling dat er een foto of 3D plaatje kan komen.

Duijs

Voor de 2x een aankoop gedaan als laatste een bankstel in augustus geleverd.

verkoopster heeft prima uitleg en tijd genomen om de voordelen van bepaalde vulling van het bankstel uit te leggen en wat de voordelen zijn en hoe de levering tot stand komt.

eigenlijk geen want tot de oplevering ging het allemaal prima.

Ingrid Ruijssenaars

Goed! Klantvriendelijk, goede service, veel mogelijkheden, leuke winkel.

Mijn bestelling was er veel eerder dan verwacht. Super!

nvt

Duidelijke uitleg gekregen, ook zonder te vragen veel uitleg van een deskundige vrouw.

De dame wist goed de kwaliteit van de bank uit te leggen

Ik kan er geen bedenken. ..

Jan bouman

Goede ervaring, vlotte afhandeling