Hans

Ik had stoelen besteld op maat. De levertijd hiervan zou 12 tot 14 weken zijn en zou in de week van 14 oktober worden geleverd. We vonden het erg jammer dat het zo lang zou duren, maar 10 augustus... Ik had stoelen besteld op maat. De levertijd hiervan zou 12 tot 14 weken zijn en zou in de week van 14 oktober worden geleverd. We vonden het erg jammer dat het zo lang zou duren, maar 10 augustus kregen het leuke bericht dat ze er al waren en dat we ze konden ophalen. Erg fijn en ze zijn ook erg mooi.

Het personeel is erg gemotiveerd en laat alle mogelijkheden zien.

Wij zijn op een aantal koopzondagen geweest en bij alle koopzondagen moesten we wel erg lang wachten voordat we geholpen werden. Het is voor een bedrijf natuurlijk moeilijk inschatten hoe druk het... Wij zijn op een aantal koopzondagen geweest en bij alle koopzondagen moesten we wel erg lang wachten voordat we geholpen werden. Het is voor een bedrijf natuurlijk moeilijk inschatten hoe druk het gaat worden, maar dat vonden we toch wel wat vervelend, maar wel begrijpelijk.

Henk van der Geld

Mooie formule en genoeg verkoopsters en verkopers, tevens het afhalen met uw bus verloopt ook perfect. Wij hebben bij U inmiddels binnen enkele maanden de 2e aankoop gedaan.

Geachte heer / mevrouw,
Met vriendelijk groet,
Pronto wonen...
Geachte heer / mevrouw,
Met vriendelijk groet,

w. broks

Zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen

meedenken met kleur en model van de stoelen

Geachte heer / mevrouw Broks,
Pronto...
Geachte heer / mevrouw Broks,
Pronto wonen Den Bosch

Goede service en goede prijs/ kwaliteit verhouding van de producten

Goede prijs/ kwaliteitverhouding en er wordt goed advies en service geboden.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen.
Wij wensen u veel plezier met de gedane aankoop.

J. Verhulst

Ondanks de drukte op dat moment kregen we toch alle tijd en aandacht van de verkoopster. Ook de uitleg was goed verzorgd.

Zie boven.

Bij het afhalen werden we ontvangen door 'n magazijnmedewerker die via zijn gsm zonodig alles over zijn vakantie te vertellen had, ondertussen naar ons wenkend om de papieren af te geven zodat hij... Bij het afhalen werden we ontvangen door 'n magazijnmedewerker die via zijn gsm zonodig alles over zijn vakantie te vertellen had, ondertussen naar ons wenkend om de papieren af te geven zodat hij onze bestelling kon gaan halen.
Bij het op de aanhanger zetten kon er nog net; "Succes er mee", af!
Wel 'n groot verschil met het winkelpersoneel!
Klantvriendelijkheid winkel: *****
Klantvriendelijkheid magazijn: *

Geachte heer/ mevrouw Verhulst
Geachte heer/ mevrouw Verhulst
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen. We stellen de gegeven feedback erg op prijs en gaan hiermee aan de gang zodat we uw volgende winkelbezoek nog aangenamer maken

Balk

Goed product

Duurt lang in winkel, voordat al het papierwerk geregeld is

Geachte heer / mevrouw Balk
Geachte heer / mevrouw Balk

Vd biezen

Bank gekocht
Service was prima
Voorlichting idem
Eigen risico op huur vd bus is wel belachelijk? Lijkt of men daar een extraatje mee wil verdienen

Vriendelijk en deskundig

Eigen risico afkomen bus

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen.
We stellen de gegeven feedback erg op prijs.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen.
We stellen de gegeven feedback erg op prijs.
Pronto wonen Den Bosch.

Goed geholpen. Prettig gesprek.

Kari van Wijhe

Een aantal weken geleden hebben we een nieuw bankstel gekocht. We zijn eerste vriendelijk geholpen in Breda en vervolgens hebben we een aantal dagen later de bank in den Bosch besteld .

We zijn goed en vriendelijk geholpen! In beide filialen. In den Bosch kregen onze kinderen die mee waren zelfs een leuk cadeautje van het personeel.

C.de Laat

Heel erg goed geholpen bij het uitzoeken van onze bankjes. Geen vraag was teveel.

Goede kennis van zaken van de verkoopmedewerkster Dafne van Pronto Den Bosch