Claudia van der Zande

Altijd alleen maar super goede ervaringen en aardig en behulpzaam personeel.

Veel kennis en behulpzaam personeel.

Nee prima zo!

Plezierig

Meedenken.

Het in elkaar zetten van de stoelen viel tegen. Het paste soms niet goed.

Dhr poirters

Zeer deskundig personeel nemen de tijd voor de klant

Nemen de tijd voor de klant

Nvt

Onze ervaring is positief

we worden zeker goed geinformeerd over alle mogelijkheden

Bouman

Super! Voor mijn zoon en dochter gehele inrichting gekocht. En nu zelf ook. En de styliste is twee uur met ons bezig geweest voor de aankleding. Prachtig geworden.

Volgens afspraak geleverd, vriendelijk personeel, goed advies, geïnteresseerd in persoonlijke wensen.

Kees Born

Uiatekend

Vakkennis en klantvriendelijkheid medewerkster

Heel goed geholpen. Mochten thuis gaan meten of eea pastte. Super

Zeggen dat het 12 weken duurt voor het geleverd wordt en dan na 6 weken horen dat het er al is. Super blij

Henny van Tintelen

Medewerkers die zeer gemotiveerd zijn om je te helpen en advies te geven , en zeer klantvriendelijk,en daarna te verkopen natuurlijk , laatste maanden veel nieuwe meubels gekocht waar we zeer over... Medewerkers die zeer gemotiveerd zijn om je te helpen en advies te geven , en zeer klantvriendelijk,en daarna te verkopen natuurlijk , laatste maanden veel nieuwe meubels gekocht waar we zeer over te spreken zijn ,keurig geholpen bij inladen van de meubels die uiterst zorgvuldig verpakt waren

je kunt de levertijd volgen via de site ,fijn dan hoef je niet steeds te bellen ik zal het iedereen aanbevelen om bij jullie te kopen want ik ben zeer tevreden

zou het zo niet kunnen zeggen

Luc Vorselaars

Meedenken en service

S.Tops

Onze ervaring met Pronto Wonen Den Bosch is erg goed.
Toen we de winkel binnen kwamen was er niet meteen iemand die voor je stond met de vraag: Kan ik u helpen?
We kregen de kans om zelf...
Onze ervaring met Pronto Wonen Den Bosch is erg goed.
We kregen de kans om zelf even rond te kijken en op ons gemak door de winkel te lopen. Er waren voldoende medewerkers aanwezig dus mochten we vragen hebben was er altijd wel iemand te vinden die ons zou kunnen helpen.

De service en contact met de medewerkers is persoonlijk en klantgericht. Ze nemen de tijd en laten je jezelf ''thuis'' voelen.

- Klantvriendelijk
- Persoonlijk
- Goed assortiment, erg veel aanbod in diverse prijsklassen
- Fijne service
- Veel keuzemogelijkheden
- Deskundige medewerkers

- Denk mee met de klant, geef zelf suggesties over wat nog zou kunnen. Als een klant bij een bepaald artikel blijft staan maar twijfelt, geef aan wat er nog meer in het assortiment is.
- De...
- De bouwtekeningen bij de meubels kan beter. Bij de bank moesten we zelf kijken welke stukken bank we hadden en zelf bedenken waar de poten van de bank geplaatst moesten worden. Als er per bank een tekening bij zit hoe de poten voor die bank geplaatst moeten worden scheelt een hoop voor de klant. Dan is het meteen duidelijk.