Heel veel keuze. De 3 G ' s . Grandioos , Gezellig en Goed advies ( Chantal ) super. Is heel vakkundig. Fijne vakantie. En bedankt voor het samenstellen van mijn meubels etc. Geweldig . Dus 4 G 's .... Heel veel keuze. De 3 G ' s . Grandioos , Gezellig en Goed advies ( Chantal ) super. Is heel vakkundig. Fijne vakantie. En bedankt voor het samenstellen van mijn meubels etc. Geweldig . Dus 4 G 's . Groetjes , Ruud.

Kopje Koffie !! Persoonlijke benadering. En niet opdringerig zijn de dames.

Maak een ruimte voor waar je rustig kunt overleggen met de klant. Niet waar iedereen afrekent en bij de ingang. Gr. Ruud Snijders.

Edith van Esch

Ik heb al verschillende dingen gekocht en werd elke keer enthousiast en professioneel geholpen door de dames.

Zij promoten tijdens de koop ook andere vergelijkbare artikelen .De keus is dan wel moeilijker maar ik vind dat wel prettig.

Ik vind de manier van ophalen wat omslachtig .Eerst naar bedrijf dan naar opslagplaats dan naar huis weer terug naar opslagplaats en daarna weer naar de winkel voor de borg.Kan de borg niet... Ik vind de manier van ophalen wat omslachtig .Eerst naar bedrijf dan naar opslagplaats dan naar huis weer terug naar opslagplaats en daarna weer naar de winkel voor de borg.Kan de borg niet allemaal bij de opslagplaats betaald en terug geven worden. ? Daar kunnen ze het toch doormailen naar het bedrijf?

walther van den Biggelaar

Goede informatie snel geregeld goed personeel fijn geholpen.

L. van der Steen

Heel erg positief.

Deskundig personeel

Fons Stads

Louter positief

Zie boven

Het busje lenen 1 uur is erg krap die tijd !!!!!!!!!

Angelo broeders

Topp

Goed geregeld met het bedrijfsauto jammer dat er geen mogelijkheid is tot levering

Uhmm ken zo gauw niet veel bedenken. Vind het aardig goed geregeld allemaal zo!

Femia

Fijne winkel en mooie meubels naar mijn zin

Moderne meubels in verschillende kleuren verkrijgbaar en goed kwaliteit

Zeer goed .

vriendelijk

Hannie de Kroon

Pronto wonen den bosch

goed advies gekregen.

Het gaat heel erg goed. geen tips

Daisy Voets

Lange levertijd van de meubels. Zelf ophalen heel nadelig, vooral als je van de winkel weer naar het magazijn moet rijden en vervolgens weer terug om de borg op te halen.

Ophalen meubels.