Elze van de Werken- van Ballegooijen

Zeer tevreden. Snelle levering.

Ga zo door!!!!!

Gijs

Zeer goed en uitgebreid geholpen. Goede adviezen gehad en hier werd ook rustig de tijd voor genomen.

Zeer klantvriendelijk personeel die rustig de tijd nemen om je goed te informeren.

De levertijd van 8 tot 10 weken is wat aan de lange kant voor een bank en een stoel, maar uiteindelijk was de levering al na 6-7 weken dus dat was top!! Desondanks toch jammer dat ik de meubels niet... De levertijd van 8 tot 10 weken is wat aan de lange kant voor een bank en een stoel, maar uiteindelijk was de levering al na 6-7 weken dus dat was top!! Desondanks toch jammer dat ik de meubels niet direct kon meenemen, maar ja, je kunt niet alles hebben :-)

Jolanda

Laatst hier al onze meubels gekocht voor de huiskamer en zijn er heel erg blij mee, helaas was de salontafel beschadigd maar dit was snel opgelost en we konden de tafel komen omruilen.

Ik heb een hoekbank gekocht bij Pronto. Fijne bank, goede prijs., prettig personeel en alle afspraken zijn nagekomen. Top!

De levertijd was korter dan ingeschat.

Het papierwerk rondom het lenen van het busje zou misschien wat eenvoudiger kunnen?

Nan

Deskundig advies.

Giede advies van uw verkoopmedewerker ook over onderhoud enz.

Levertijd is erg lang en je moet meubels zelf halen of bus lenen . Groot minpunt! En prijzen zijn niet goedkoper als elders voor de stoelen die ik geb gekocht waar wel gratis levering is. Maar vond... Levertijd is erg lang en je moet meubels zelf halen of bus lenen . Groot minpunt! En prijzen zijn niet goedkoper als elders voor de stoelen die ik geb gekocht waar wel gratis levering is. Maar vond de stoffen bij jullie mooier. Anders 5 sterren gehad hoor.

Sylvia Conemans

Ik koop al jaren mijn inrichting bij Pronto, mooie prijs kwaliteit verhouding.

Grote collectie

mogelijkheid om showroom model te kunnen kopen

Priscilla Pijl

Wij zijn meerdere keren terug gekomen omdat we twijfelde welke bank wij zouden nemen. Elke keer als we terug kwamen werden we even vriendelijk behandeld. En namen de medewerkers tijd voor ons.... Wij zijn meerdere keren terug gekomen omdat we twijfelde welke bank wij zouden nemen. Elke keer als we terug kwamen werden we even vriendelijk behandeld. En namen de medewerkers tijd voor ons. Kortom super winkel!!

klantvriendelijk, eerlijk en oprecht.

Geen.

Bank gekocht, barkrukken, aankleding van het huis.

Goede service in de winkel gekregen en duidelijk advies.

Bij verkeerd geleverde producten hebben we moeten aandringen op het aan huis omruilen. (deel van een bank)
Dit zou vanuit de klantservice direct aangeboden moeten worden ipv verlangen dat de klant het verkeerde deel terug brengt.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Geachte heer Henskens,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om de review in te vullen en voor de aanbeveling.
Geachte heer Henskens,
Zoals u weet is Pronto Wonen een meeneem formule, en is het ook bij service en omruiling zo dat u daar zelf zorg voor moet dragen. Uiteraard bieden wij u in dat geval ook altijd onze leenbus of aanhanger aan voor het vervoer.
Uiteindelijk zijn we overeengekomen dat het deel wel bij u aan huis zou worden omgeruild door ons en is dit ook gebeurd.
Wij wensen u nogmaals veel plezier met uw aankoop.
Pronto Wonen Den Bosch

Ilona hendriks

Ben goed geholpen duidelijk advies en uitleg?

Ben tevreden klant?