Klantvriendelijkheid en goede uitleg
Klantvriendelijkheid en goede uitleg
Verkoopmedewerkster Ramona S.
nvt
Beste klant,
Wat leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Ramona! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en relax fauteuil!
Pronto...
Beste Jan,
Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het uitzoeken van de meubels! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...
Beste klant,
Bedankt voor uw review! Heel fijn om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Pronto wonen...
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn dat u zich zo welkom heeft gevoeld in onze winkel, dat vinden wij erg belangrijk! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eettafel!
Met...
Mooi assortiment tegen betaalbare prijzen. Klantvriendelijkheid
n.v.t.
Beste klant,
Bedankt voor de leuke beoordeling! Super leuk om te lezen dat u al meerdere keren bij ons bent geslaagd en wederom goed advies heeft gekregen bij het uitzoeken van de nieuwe...
Mooie winkel en klantvriendelijk
Prijs aan de hoge kant, geen korting als je een complete set koopt?
zeer goede uitleg bij bestelling op de kleine letters op het koop contract
Beste klant,
Heel fijn om te lezen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen! Wij hopen u nogmaals terug te zien in onze showroom!
Met vriendelijke...
Klant vriendelijk
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Pronto wonen den...
Vriendelijk personeel
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen met uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke groet,...