Pronto Den Bosch

Mooie meubelenMooie accessoires

A van Osch

Ervaring goed zal plas blijken als ik over een paar maanden mijn bestelling binnen heb,of dat alles keurig geleverd is.prijskwaliteit verhouding kan ik nog geen oordeel over geven

?

?

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zouden graag nog van u vernemen wat de reden is dat u ons met 1 ster heeft beoordeeld zodat wij onze service hierop kunnen verbeteren. Verder fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad in de winkel!

de Geus

Heel vriendelijk geholpen en heeft uitstekend advies gegeven.

Goed advies gekregen

V.d Heijden

Fijne winkel

Het personeel maakte het verschil.

Het is allemaal het zelfde wat je ziet. Ik zou wat anders dan de rest laten zien.

Oosterlaken

Heel goed

Zeer vriendelijk,goede kennis, efficient.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel leuk om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank en fauteuils!
Met...

Willy

Vriendelijke en goed geholpen

Beste Willy,
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Pronto wonen den Bosch

Erwin

Vriendelijk, deskundig en behulpzaam

Gastvrij, zeer deskundig, vriendelijke benadering en uiterst hulpzaam

Beste Erwin,
Bedankt voor de beoordeling! Heel leuk om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe fauteuils! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Met...
Beste Erwin,

D. van Tilborg

Er werd alle tijd genomen

Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn dat er goed advies is gegeven en de tijd is genomen voor u. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe accessoires en kussens! Met vriendelijke groet, Pronto wonen den Bosch

M van Daelen

Door de weeks winkel bezocht dus niet druk.
Diverse medewerkers aanwezig.
Maar lieten ons oriënteren en waren op achtergrond aanwezig. Wat wij als prettig ervaren.
Daarna zeer...
Door de weeks winkel bezocht dus niet druk.
Diverse medewerkers aanwezig.
Daarna zeer deskundig geholpen, advies gekregen, maar zeker niet opdringerig. Gewoon tips en advies van iemand die al jaren in het vak zit
Bedenktijd en na aankoop ook nog door de organisatie checken of aankoop klopte.

Niet opdringerig, wel veel vakkennis.
En vriendelijk en met aandacht geholpen.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad bij ons in de winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke...

Pronto wonen

Geen advies gehad

Locatie

Klant interesse. Klant hulp. Assortiment kennis. Bij de afhandeling van de bestelling, interesse/ snelheid/ vriendelijkheid. Systeem wat werkt, computer/ kassa . Gekregen attentie bij aankoop…KROM... Klant interesse. Klant hulp. Assortiment kennis. Bij de afhandeling van de bestelling, interesse/ snelheid/ vriendelijkheid. Systeem wat werkt, computer/ kassa . Gekregen attentie bij aankoop…KROM houten borrel plankje!!!