J.Meijer-Meerbeek

Fijne service

Prachtig assortiment meubelen en decoratie

nvt

Muldeers

Leuke winkel en goed geholpen

Goede voorlichting over gekochte spullen

Stefan

Goed advies gekregen

Deskundig advies

Snellere levertijden

Beste Stefan,
Beste Stefan,
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Helaas zijn de levertijden momenteel wat langer maar wij hopen dat deze in de toekomst weer korter gaan worden. Wij wensen je alvast veel plezier met de nieuwe bank!

Pronto Den Bosch

Goede service en mooie winkel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en aankleding!
Met vriendelijke groet,...

Maarten van Rooij

Fijn, deskundig en rustig ontvangen en advies gekregen.

vooral het ongedwongen karakter en deskundige voorlichting

Zou niets kunnen bedenken

Beste Maarten,
Bedankt voor je beoordeling! Heel leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen op een fijne en rustige manier. Wij wensen je alvast heel veel plezier met de nieuwe bank, salontafels en eetstoelen!

Karina Jorritsma

Heel leuk en fijn geholpen

Vlotte levering, bezorging ook helemaal volgens afspraak. Goede uitleg gehad van de bezorgers over de meubels, kortom helemaal tevreden!!

Beste Karina,
Beste Karina,
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat u zo leuk bent geholpen met het uitzoeken van het nieuwe interieur! Wij wensen je alvast veel plezier hiermee en hopen je nogmaals terug te zien in onze showroom!

Pronto den bosch

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Pronto wonen den Bosch

Nelly alsemgeedt

Fijn geholpen

Vriendelijk behulpzaam personeel

Beste Nelly,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Super leuk om te horen dat u fijn bent geholpen in onze showroom. Wij wensen u alvast veel plezier met de aankoop!
Met vriendelijke...
Beste Nelly,

W. van Lee

Prima netjes geholpen

klantvriendelijkheid en snelle service

zo direct geen te bedenken

Beste klant,
Bedankt voor je beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe banken. Wij wensen u veel plezier hiermee! Met vriendelijke groet, Pronto wonen den Bosch

Maarten van Rooij

Goed ontvangen, prima advisering, keurige afwerking order

Ruime sortering en zeer overzichtelijk

Wat kun je verbeteren aan goed?

Beste Maarten,
Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze winkel! Wij wensen je veel plezier met de nieuwe meubels en hopen je nogmaals terug te zien in onze winkel!
Met...