Jolanda Teunissen

Goed geholpen door Sabrina. Ze luisterde goed naar wat ik zocht en gaf me goed advies.

Mooi ingericht, goed personeel, goede prijsverhouding

Niks

Beste Jolanda Teunissen,
Heel fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega Sabrina! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto wonen...
Beste Jolanda Teunissen,

S. Bambacht

Prettige uitstraling en geen opdringende verkoopster(s)

Service, met name gratis gebruik van bezorgbusje.
Ook vriendelijke behandeling in afhaal magazijn, al met al super!

n.v.t. zo doorgaan

Beste S. Bambacht,
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u op een fijne manier bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eethoek. Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!...
Beste S. Bambacht,

Mart

Den Bosch

Heel deskundig advies van Sabrina, we kwamen eigenlijk spontaan aan en zaten al langere tijd na te denken over een nieuwe bank maar zaten een beetje in de knoop met onze woonkamer die lang en smal... Heel deskundig advies van Sabrina, we kwamen eigenlijk spontaan aan en zaten al langere tijd na te denken over een nieuwe bank maar zaten een beetje in de knoop met onze woonkamer die lang en smal is en zo nog tal van beperkingen heeft. Ze had goed zicht op wat we wilden en probeerde niet allerlei extra accessoires etc te verkopen.
Ze maakte voor ons een prachtig 3D ontwerp en plaatste daarbij onze eigen spullen op andere plaatsen wat voor ons een eyeopener was. Ook kregen we kleuradviezen en 2 kleuren die op de muren zijn gebruikt in de showroom wilde we graag gaan gebruiken; geen probleem, we kregen de kleurcodes en verfmerk waardoor je niet in de bouwmarkt, bij ander licht staat te twijfelen.
We vonden het allemaal erg professioneel.

Beste Mart,
Beste Mart,
Wat een super leuke review! Heel fijn om te horen dat onze collega Sabrina jullie op zo'n goede manier heeft geholpen en dat jullie zo tot nieuwe inzichten zijn gekomen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe hoekbank en hopen u nogmaals terug te zien in onze winkel!

Van Aalst

Alles goed

Personeel vriendelijk en deskundig

Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto...

Cello

Prima service en ondersteuning, in overleg is er veel mogelijk wat fijn is voor onze organisatie

Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid

n.v.t.

Beste Cello,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent! Wij hopen u nogmaals terug te zien in onze winkel.

Jan jansen

Prettig

Goede en deskundige verkoopster. Smaakvolle presentatie. Geduld bij het overleg tot aankoop.

Beste Jan Jansen,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen met het uitzoeken van de karpetten!

particulier/ Santos Moreton

Nette winkel met veel mooie producten en goede/deskundige personeel

ja, veel producten en goed kwaliteit

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe Brioni bank!
Pronto wonen...

Jolanda Teunissen

Geweldig ,klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk, goede prijzen , mooi opgesteld

Jolanda Teunissen,
Bedankt voor uw review! Super leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over ons. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke...
Jolanda Teunissen,

Ibrahim Cavus

Heel goed, juiste info ontvangen

Kennis, klantvriendelijk.

Beste Ibrahim Cavus,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee.
Met...
Beste Ibrahim Cavus,

An

Prima geholpen

Duidelijkheid.

Beste An,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel!
Pronto...
Beste An,