m van Orsouw

Goede ervaringen met dit filiaal

Geen opvallende sterke punten

Geen tips

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Jopy Klerks

Goed advies en goede levering

Luisteren goed naar je wensen

Nvt

H.van Hattum

Verkoop prima in orde

Nvt

Dhr. Kramer

Zeer goed

Bij een ander filiaal naar een zithoek gekeken. Advies was niet helemaal top. Te weinig kennis van zaken. Bij het Filiaal in Den Bosch werden was dit wel het geval

Geen verbeter punten

Fleuren

Snelle service ook tijdens deze Corona

Leuk personeel

NVT

Lilian de Weers

Heel sympathieke medewerkers die heel goed hebben meegedacht

De hoeveelheid stof en de hoogte van de pootjes van de bank die ik kon kiezen

Ik vond het erg lang duren voordat ze mij konden vertellen wat de kosten waren.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Esther

Mooie bank ontvangen

Goede voorlichting in de winkel, klantvriendelijk. Bank was enorm goed verpakt bij het ophalen. Super !

Iets snellere levertijd zou mogen, maar daar hebben nu alle meubelzaken mee te maken.

Par

Een leuke winkel met vriendelijk personeel

Nee daar houd ik mij niet mee bezig .ik kom in de winkel en kijk alleen naar wat ik zoek .was deze keer stoelen .dan kijk ik niet naar iets anders. Sorry

Par

Een leuke winkel met vriendelijk personeel

AJ BAMBACHT

Goed en vakkundig

Behalve geven van gadget soms toch een korting of wat extra's weggeven

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw beoordeling! We nemen uw verbeterpunt mee wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch