JENNY VAN HAAFTEN

DAT WAS GOED

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw van Haaften, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Jeroen van der Meijden

Zeer betrouwbaar was iets fout gegaan met bestelling op losten van Pronto opgelost

Kwaliteit deskundigheid en klantvriendelijkheid

Geen voor ons was en is Proto perfect

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer van der Meijden, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Tim Gijsberts

Veel keus

Levering van meubels door jullie geïmpregneerd en in elkaar gezet scheelt mij een hoop werk en een hoop afval

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Gijsberts, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunten mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Gijsberts, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunten mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Mickael hoogendam

Super goed en fijn lossen problemen super goed op en heel snel

Klanttevredenheid

Bezorgers iets beter op de bon kijken wat der allemaal geleverd moet worden

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Hoogendam, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Ruijs

Levering was een probleem, restantbedrag moest worden overgemaakt voordat er tot levering kon worden overgegaan: toen dat gebeurd was werd tot mijn grote ontzetting nog niet geleverd

Goede uitleg bij verkoop

Levering

Renders

Wij hebben in UDEN ONZE MEUBELS GEKOCHT .HEBBEN DAARNAAST EEN GEWELDIG LEUK GESPREK GEHAD MET DE VERKOOPSTER DIE ONS DE MEUBELS HEEFT VERKOCHT .

VRIENDELIJKE VERKOOPSTER!

GEEN

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Renders, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Piet Caspers

Heel positief tot het moment dat je service nodig hebt.

Voor traject

After sales. De klant na aanschaf en betalen de service geven waar hij om vraagt.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Caspers, vervelend om te lezen dat onze service minder is dan u had verwacht. We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen zodat we u verder kunnen helpen. Met vriendelijke... Beste meneer Caspers, vervelend om te lezen dat onze service minder is dan u had verwacht. We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen zodat we u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

N Goesten

Super fijn

Geen klachten gewoon goed

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Goesten, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Boom

Levering was helaas niet volgens afspraak. Diverse keren moeten bellen. Men beloofde terug te bellen maar dit kwam men meestal niet na. Dat is jammer. Dit was onze eerste ervaring met Pronto

Advies bij aanschaf was goed

Afspraken gewoon na komen

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Boom, bedankt voor uw beoordeling. Spijtig om te lezen dat uw ervaring minder was dan u had verwacht. We nemen dit intern op. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Theo Huijsmans

Plezierig en goed advies

Goed persoonlijk contact met de aankoop en voldoende keuze

Geen idee

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch