Hagemans

Prima.

Prijs/kwaliteit

Ga zo door.

Muurmans

Mooie stoelen en lamp gekocht..levertijd maar 2 weken top ze staan mooi aan onze eettafel

Verkoopster neemt de tijd voor je en weet waar ze over praat.

We hadden optioneel andere doppen onder de stoelpoten gekocht...alleen de verkeerde maat meegekregen..dus ën extra rit van oss naar den bosch. Ik had wel verwacht dat 1 doosje tercompensatie gratis... We hadden optioneel andere doppen onder de stoelpoten gekocht...alleen de verkeerde maat meegekregen..dus ën extra rit van oss naar den bosch. Ik had wel verwacht dat 1 doosje tercompensatie gratis zou zijn voor de extra reiskosten.

Albert van Bemmel

Prettige zaak om te winkelen!

Service.

Tip: ga zo door.

W.Van den Heuvel

We werden leuk geholpen

Alles is netjes verlopen

Geen verbeterpunten

Bart Tinus

Zeer vriendelijk ,maar jammer dat wij nu een dingetje hebben met onze bank dat wij heel veel moeite moeten doen , i.v.m.dat de bank een beetje wiebelt

Zeer vriendelijk in de winkel

Dat wanneer er een dingetje ( garantie ) men heel veel moeite moet doen nadat wij de bank 1 dag hebben staan

Diana van den Boom

Heel fijn geholpen bij het ophalen van mijn stoelen, de jongen was zo in de weer. heb hem extra bedankt.

gen

Geelen

Heel ontevreden. Stoel ontvangen, waarschijnlijk al meerdere plakken geweest gezien de verpakking (heel veel opvul materiaal, tape, vreemd ingepakt) maar vooral ook beschadigd ontvangen, 1 van de 4... Heel ontevreden. Stoel ontvangen, waarschijnlijk al meerdere plakken geweest gezien de verpakking (heel veel opvul materiaal, tape, vreemd ingepakt) maar vooral ook beschadigd ontvangen, 1 van de 4 poten kapot

Pre-sales

After sales, gebrek aan deskundigheid en gebrek aan flexilibiliteit.

van Dinter

Goed en deskundig

mooie betaalbare producten

het is goed zo

Diego Tax

Keurig geholpen en kwalitatief tot nu toe erg tevreden

Meedenken met kleurstelling

Sonny Bottenheft

Te triest voor woorden bedreigd en uitgescholden met het terug brengen van de huurbus. Door drukte op de weg was ik 20 minuten te laat en de man vond mij een sulleke en vond dat ik de regels beter... Te triest voor woorden bedreigd en uitgescholden met het terug brengen van de huurbus. Door drukte op de weg was ik 20 minuten te laat en de man vond mij een sulleke en vond dat ik de regels beter moest lezen en op tijd moest zijn, het kwam bijna tot slaande ruzie en voelde me zeer bedreigd. Bij het terug halen van de borg in de winkel en ik het verhaal uitlegde werd alleen een excuus aangeboden ipv de magazijnmedewerker tot orde toe roepen met zijn agressief gedrag !!!!

Geen een ik ga hier nooit meer iets kopen.

Beter fatsoenlijk personeel aannemen