Bok

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, zowel de verkoopster (Esther K) als bij het afhaalpunt. Levering precies volgens afspraak welke je zelf kunt bekijken in het klantportaal.

Afspraken worden perfect na gekomen!

Beste mevrouw Bok,
Leuk om te horen dat u zo fijn bent geholpen in de winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen den Bosch.

van esch

Zeer goed

nee

Beste mevrouw van Esch,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe draaifauteuil!
Pronto...
Beste mevrouw van Esch,

Shar

Goed.

Vriendelijk en behulpzaam. indicatie levertijd was goed, wel heel lang (onderandere door corona)

Beter licht in de winkel. Beter contact met klanten service, telefoon nummer is niet te bereiken.

Beste Shar,
Fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel! Wij zullen het verbeterpunt meenemen om de service hierop te verbeteren.
Pronto Wonen den...
Beste Shar,

K.Riksen

Zeer vrienselijk

SERVICE!!

Weijts

Top bedrijf quau service en vriendelijkheid.

Klantgericht. Meedenken in oplossingen bij ipv klachten. Vriendelijk personeel

Kan ik zo niet geven.

Beste meneer Weijts,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Pronto Wonen den...
Beste meneer Weijts,

Schutterhoef

Goede ervaringen

Klantvriendelijk

Levertijd

Yolande Faas

Prettige winkelbeleving

Goed advies, er werd ook de tijd voor je genomen

Geen idee

Beste mevrouw Faas,
Super leuk om te horen dat u zo tevreden bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe draaifauteuils!

Ton van de Riet

Super geregeld!!
Afspraak is zelfs vervroegd.
Leen bus is een top oplossing!!!

Zeer goede service

Nog niet nodig

Angelique

Goed heel vriendelijk en snel geholpen bij Pronto Den Bosch.

Je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft leveringen. Ze denken met je mee.

Ga zo door, de vriendelijkheid wordt zeer gewaardeerd.

Mattheis

Prima geholpen wel wat chaotisch.

De winkelmedewerkster (volgens mij Caroline) uit Eindhoven nam uitgebreid de tijd ondanks dat het aardig druk was in de winkel.

Het ophalen van mijn bank ging super. Stond snel klaar en...

Het ophalen van mijn bank ging super. Stond snel klaar en alles was zo geregeld.

Het vervolg proces verliep behoorlijk chaotisch. Nadat ik per mail mijn order had bevestigd en een aanbetaling had voldaan kreeg ik na 2 weken een telefoontje dat ik mijn order nog moest bevestigen.... Het vervolg proces verliep behoorlijk chaotisch. Nadat ik per mail mijn order had bevestigd en een aanbetaling had voldaan kreeg ik na 2 weken een telefoontje dat ik mijn order nog moest bevestigen. Nadat ik had aangegeven dit al gedaan te hebben vonden ze mijn mail en was het akkoord. Maar vervolgens kreeg ik een paar dagen later per mail nogmaals de vraag om bevestiging. Ik kreeg hierdoor wel een naar gevoel over de bestelling en of het allemaal wel goed zou gaan.