Mooie meubels. We waren al snel eens om welke bank het zou gaan en daarna ook snel de bijpassende eettafelstoelen gevonden. De kleur stof was ook vrij snel gekozen.
Door corona zou er...
Door corona zou er vertraging komen in een deel van de bestelling, maar gelukkig alles tegelijk toch binnen

Goede info over de meubels en behulpzaamheid was prima

Bij aflevering toch eerst helpen met uitladen en plaatsen, daarna pas bon voor goedkeuring laten tekenen

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en tegelijk is geleverd! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met vriendelijke groet, Pronto wonen den Bosch

Van hulten

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Gewoon goed

Geen verbeter punten

Kees van Uden

Na lange levertijd beschadigd product geleverd en nog geen reactie daarop bij bellen en meldformulier.

Vriendelijk bij verkoop maar geleverd product valt tegen

Zorg voor kortere doorlooptijden. Vertel niet dat het leer is als het dat niet is. Vertel erbij dat je van de stof steeds statisch geladen wordt en letterlijk steeds de vonken overslaan als je een... Zorg voor kortere doorlooptijden. Vertel niet dat het leer is als het dat niet is. Vertel erbij dat je van de stof steeds statisch geladen wordt en letterlijk steeds de vonken overslaan als je een deurklink raakt. Reageer snel als een beschadigd product geleverd wordt en geef dan recht op geld retour.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer van Uden, vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen. Zoals ik in uw service order kan zien is er een nieuw meubel voor u in bestelling. Verder kunt u een... Beste meneer van Uden, vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen. Zoals ik in uw service order kan zien is er een nieuw meubel voor u in bestelling. Verder kunt u een anti-statisch spray bestellen (telefonisch) zodat de bank wat minder statisch aan voelt of proberen de luchtvochtigheid in huis omhoog te brengen. Wij hopen dat u alsnog veel plezier heeft aan de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen den Bosch.

A. van der Aa

Goede advisering, vriendelijk personeel, gezellige, warme uitstraling van de winkel

Goede prijs kwaliteitverhouding en veel keus in verschillende woning artikelen.

Beste mevrouw van der Aa,
Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent! Veel plezier met uw nieuwe meubels.
Pronto Wonen den Bosch.

Leo van Alebeek

Heel goed,wij hebben veel daar gekocht.

Wij zijn dik tevreden over jullie

Het is jammer dat jullie gesloten zijn,anders waren zeker bij jullie alweer geweest.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer van Alebeek, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen ook dat wij snel weer open zijn zodat wij u weer mogen verwelkomen!
Met...
Pronto wonen den Bosch.

NOEST

Zeer positief

klantvriendelijk

kan zo gauw niets verzinnen.
tipje: na volledige betaling ff mailtje oid dat alles betaald is :-)

Jws groenen

Vriendelijk personeel, goed advies

Eerlijk advies

Geen idee

Jessica Van Engelen

Super goede ervaring!

Advies en levering

Pe doeli

Prima paar keer contact gehad
En netjes te woord gestaan

Bezorgen

Geen tips

Beste mevrouw Doeli,
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Veel plezier met uw bestelling.
Pronto Wonen den Bosch.

Geerts

Super service erg vriendelijk geholpen

Goede communicatie

Niks