manja vink

Heel goede ervaring. alles netjes op tijd geleverd en ook in prima staat

ze zijn heel eerlijk en open

nvt

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Vink, bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Beste mevrouw Vink, bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Peter

Mooie winkel, mooie spullen, aardige verkoopster.

Uit voorraad leverbaar

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Jurgen Van de Water

Heel erg prettig en goed geholpen.

Klantvriendelijk en duidelijk. Nam goed de tijd voor ons.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Van de Water, bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Van de Water, bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

pronto

Goed bedrijf zegt wat ze doen en doen wat ze toe zeggen

order opnamen en de levering zeer goed

zeker niets aandoen

f.schoutens

Prima geholpen aan de balie bij goederen afhalen en met leenbus ook goed geholpen; perfect!

aardige medewerkers

ik zou het echt niet weten

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Schoutens, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste mevrouw Schoutens, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Debisarun

N.v.t

Afspraak na komen!

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Debisarun, bedankt voor uw beoordeling! Indien we u ergens mee van dienst kunnen zijn vernemen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Van Rozendaal

Professioneel en prettig

Prijs kwaliteit

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Van Rozendaal, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Van Rozendaal, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Marielle

Prettige winkel, goed geholpen

Verkoopster luisterde goed naar onze wensen en gaf een eerlijk advies.

Broersma

Nieuwe stoelen en tafel gekocht.

Snelle levering, goederen snel af te halen

Meer dan 1.000 euro uit gegeven, dan had ik wel enige service verwacht, goederen werden niet bezorgd en ook geen korting of een gratis flesje behandelspul voor de tafel. Al was het maar iets.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Broersma, bedankt voor uw beoordeling! We nemen uw verbeterpunt mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

P. Spierings

Goede service, fijn personeel, leuke sfeer

Geduld, service, vriendelijk

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Spierings, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Spierings, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen