Meurs

Prima uitleg

niet nodig

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Meurs, Bedankt voor uw beoordeling! We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

B.w.n van der Wielen ( particulier)

Op een zeer prettige manier geholpen en een zeer ruime keuze

Het ruime assortiment

N.v.t

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Van der Wielen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Van der Wielen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en zien u graag eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Henk van Breemen

Goed advies leuk personeel !!’ Betaalbare prijzen voor een goed product ??

Personeel neemt de tijd voor je ?

Zo doorgaan

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Van Breemen, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met... Beste meneer Van Breemen, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Kim v opzeeland

Twee keer hele inboedel gekocht

Mooie meubels

Heel druk soms en stinkende hand alcohol

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw, bedankt voor uw beoordeling! We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Waalwijk

Voor ons nooit geen pronto meer!
Voor ons nooit geen pronto meer!
Wij hebben hier een bank gekocht á €700,-. Deze bank is binnen 4 jaar kapot, in een huis zonder kinderen en dieren. Slechte kwaliteit. Ook voor ons viel het buiten "garantie".

Klantvriendelijkheid.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Waalwijk, het is inderdaad mogelijk dat de wrijving van kussens een kleine scheur in uw stof veroorzaakt. Vervelend dat u onze winkel verder als onprettig heeft ervaren. We nemen uw... Beste mevrouw Waalwijk, het is inderdaad mogelijk dat de wrijving van kussens een kleine scheur in uw stof veroorzaakt. Vervelend dat u onze winkel verder als onprettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Maike van den broek

Erg prettig

Aardig personeel, goede kennis

Gratis levering boven een bepaald bedrag

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Van den Broek, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met... Beste mevrouw Van den Broek, bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

D van Doorn

Was er nog nooit geweest, maar zal er zeker vaker binnenlopen.

Ruim van opzet en vrijheid om zelf rond te neuzen!

Wellicht is het mogelijk om na enige tijd van aanwezigheid in de winkel, aangesproken te worden door personeel, wat wensen zijn van klant.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Van Doorn, bedankt voor uw beoordeling! Leuk om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en zien u graag nog een terug in onze winkel! Met... Beste mevrouw Van Doorn, bedankt voor uw beoordeling! Leuk om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en zien u graag nog een terug in onze winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Kim Cuijten

Goede service, ondanks kleine foutjes bij ophalen. Deel van de bank niet in de bus, missende sprays voor de in-house service. Allemaal direct opgelost. Missende schroef van eetkamerstoel. Ook direct... Goede service, ondanks kleine foutjes bij ophalen. Deel van de bank niet in de bus, missende sprays voor de in-house service. Allemaal direct opgelost. Missende schroef van eetkamerstoel. Ook direct opgelost. Zonder problemen. Bank is mooi gestoffeerd en zoals verwachting.

Behulpzaam in de winkel. Ondanks deze andere tijden, wordt er wel de tijd voor je genomen.

Behulpzaam personeel. Gratis leenbus welke wordt ingeladen. Levertijd.

waarschijnlijk niet een veel voorkomend probleem, maar zorgen dat alles in de bus staat.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Cuijten, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat alles snel is opgelost. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Dijkers

Prima service

Uitleen van een vervoersbusje zonder extra kosten

Als je de borg van het vervoersbusje pint ipv contant moet je een paar dagen wachten voordat je het bedrag terug op je rekening hebt. Daar hebben wij dan ook niet voor gekozen.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Dijkers, bedankt voor uw beoordeling! We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Andre de rouw

Er werd ons niets verteld over de 5 jaar garantie. Toen we de volgende dag naar de winkel gingen kon dat niet meer, ze zeiden dat we dat meteen hadden moeten doen bij de aankoop.

Geen gepush

Stoel geleiders voor holle buis erg duur 19,95 voor 2 stoelen we hebben er 6 dus bijna 60,00 extra