Beverloo

Goede service ,snel geleverd,en super handig om een bus te kunnen lenen!

Lenen van bus

Niet

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Beverloo, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke... Beste mevrouw Beverloo, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Sandra van Erp

Hallo, ik ben prettig geholpen en er is goed advies gegeven.

Snelle levertijd!!! Betaalbaar en in alle maten en kleuren leverbaar.

Kan momenteel niks bedenken

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw van Erp, fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren! We zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Barbara

Leuke winkel, mooie producten, veel inspiratie voorhanden

De inrichting met veel verschillende artikelen, ook accessoires, zorgt voor veel inspiratie.

Niets

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

pronto dukenburg nijmegen.

Bestelling gedaanpronto dukenburg thuis laten bezorgen door denbosch.

mooi op afspraak.

heeft misschien te lang in de verpakking gezeten stonk.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw beoordeling! We wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

W. Hetzscholdt

Hele mooie diverse spullen voor een betaalbare prijs.

Vriendelijk personeel

Het is niet duidelijk te zien wie een medewerker is. Herkenbare logo tshirts bijvoorbeeld zou prettiger zijn.
Jammer dat er een hoog prijskaartje aanhangt om te laten bezorgen.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Hetzscholdt, bedankt voor uw review! We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Fam Tesser

Vorige week een fauteuil gekocht. Heel vriendelijk geholpen door een aardige dame. Vandaag een mail gehad dat de stoel binnen was. Mijn man gelijk naar de winkel, betalen en naar het magazijn. Maar... Vorige week een fauteuil gekocht. Heel vriendelijk geholpen door een aardige dame. Vandaag een mail gehad dat de stoel binnen was. Mijn man gelijk naar de winkel, betalen en naar het magazijn. Maar de medewerker kan nog iets leren van de vriendelijke dame in de winkel. Deze man was te beroerd om een hand uit te steken. Niet even helpen om de stoel in de auto te krijgen, nou dat is geen service. De volgende keer bedenken wij ons om iets te kopen bij pronto.

vriendelijk personeel in de zaak.

Ik zou snel afscheid nemen van deze medewerker.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste familie Tesser, vervelend om te lezen dat u niet juist geholpen bent bij het inladen van uw stoel. We nemen dit mee als verbeterpunt en wensen u nog een fijne dag. Met vriendelijke groet,... Beste familie Tesser, vervelend om te lezen dat u niet juist geholpen bent bij het inladen van uw stoel. We nemen dit mee als verbeterpunt en wensen u nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Van Engelen

Super goede service

Eerlijk en gemotiveerd personeel

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Van Engelen, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen... Beste mevrouw Van Engelen, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Hanegraaf

Erg klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Hanegraaf, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

van Berkel auto s

Geweldig en duidelijk de uitleg

eerlijk en gewoon recht door zee

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw review! We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Alles naar tevredenheid verlopen

klantvriendelijk en deskundig geholpen

n.v.t.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Rensen, bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen