Ruud

Echte toppers die net dat beetje extra geven!

Denken goed mee en geven een eerlijk advies.

Bossche Bol na ondertekening van de order?

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste Ruud, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Die Bossche Bol is een goede tip ;) We zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto... Beste Ruud, bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Die Bossche Bol is een goede tip ;) We zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Viviane Romijn

Leuke meubels

Leuke accessoires

Ik koop geen meubels meer bij jullie omdat jullie het niet thuis brengen.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Romijn, bedankt voor het plaatsen van uw review! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Myrna Pennings

Prachtige banken, maar 4 weken later geleverd dan oorspronkelijke leverdatum.

Verkoopster had zeer veel kennis van zaken, prettig geholpen.

Niet aangeven dat de aankoop waarschijnlijk wel wat eerder zal komen (want in ons geval 4 weken later).

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Pennings, bedankt voor het plaatsen van uw review inclusief verbeterpunten. We nemen het mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Geerts

Goede service

Geen opvallend sterke punten

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste, bedankt voor het plaatsen van uw review! We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Ottema

Heel goed, keurig geholpen, vriendelijk

Prijs, vriendelijkheid, snelle levering

Reserverings site, als je belt zijn er meer mogelijkheden als je kan aangeven als op de site

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste, bedankt voor het plaatsen van uw review inclusief verbeterpunten! We zien u graag nog eens terug in onze winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Bart van de Liefvoort

Eetkamerstoelen gekocht, mooie winkel en vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

Te weinig personeel

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Van de Liefvoort, bedankt voor het plaatsen van uw review! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Reselijk

Aardig personeel

Zorgen dat de bestelling compleet is?. En dat het personeel in de winkel van alle handelingen op de hoogte is, en dat je niet voor iedere handeling iemand anders nodig hebt.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste, bedankt voor het plaatsen van uw verbeterpunten. We gaan er mee aan de slag. We zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

Ramon

Het telefonisch bestellen ging snel en duidelijk. Helaas bleef de order daarna open en moest ik zelf contact opnemen om te horen of de spullen al geleverd konden worden. De levering ging daarna... Het telefonisch bestellen ging snel en duidelijk. Helaas bleef de order daarna open en moest ik zelf contact opnemen om te horen of de spullen al geleverd konden worden. De levering ging daarna prima met de uitgeleende bus. Jammer dat er twee plasticpootjes ontbraken bij het dressoir.

Duidelijke communicatie

Let goed op de levering van de order.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste Ramon, bedankt voor het plaatsen van uw review! Vervelend om te lezen dat u zelf contact heeft moeten opnemen, onze excuses hiervoor! Indien we u nog kunnen helpen met het leveren van de... Beste Ramon, bedankt voor het plaatsen van uw review! Vervelend om te lezen dat u zelf contact heeft moeten opnemen, onze excuses hiervoor! Indien we u nog kunnen helpen met het leveren van de plastic pootjes vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

van der Horst

Mijn ervaring is goed. vriendelijk, luisterend, goed advies

Heeft kennis en zorgt dat wij weten wat we kopen ect

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste, bedankt voor het plaatsen van uw review! We zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen

den Bosch

Goede service en leuke medewerkers

Mooie uitstraling

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste, Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig ervaart. We zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen