Angela Hexspoor

We hebben laats een bank gekocht super service en zelfs 2 maanden eerder als verwacht

door de corona virus was het al moeilijk om service te geven, maar dat hebben jullie kost wat kost goed opgelost

J hoos

Goed en net bedrijf

Veel keus en een netten zaak

Chantal van Loon

Niets op aan te merken

Karin Heyl

Heel goed

Echt klant vriendelijk

Nvt

Lm blokx

Vind het een heel mooi en goed bedrijf. Maar het personeel werkt allemaal langs elkaar heen. Heel slecht

Ja heb ik net hierboven uitgelegd zie boven

Ze moeten beter coniceren met elkaar. Had n busje besteld en daarna afgebeld. Dat ik zelf vervoer had, ben daarna nog vier keer gebeld. En steeds stond ik nog in de computer voor die bus. Echt heel... Ze moeten beter coniceren met elkaar. Had n busje besteld en daarna afgebeld. Dat ik zelf vervoer had, ben daarna nog vier keer gebeld. En steeds stond ik nog in de computer voor die bus. Echt heel slecht

C de witt

Super goed

Tot nu toe niks

Kappen

Goede ervaring wordt netjes geholpen

Nette winkel

Magazijn medewerkers kunnen beter hun best doen en wat vriendelijker zijn

Marlijn Hendriks

Goede service leuke winkel en zijn netjes geïnformeerd

Duidelijke uitleg over onze aankoop en over het ophalen

Nvt

Hikmet Kopar

The personnels are doing his job very effectively. The delivery system is really good organized.

Professionale.

Nothing.

Cm.janssen

Prima advies, goed geholpen aangezien ik verschillende eetkamerstoelen wilde en dit geen enkel probleem was.overal werden stoelen gehaald en naast elkaar gezet om zo voor ons de juiste keuze te... Prima advies, goed geholpen aangezien ik verschillende eetkamerstoelen wilde en dit geen enkel probleem was.overal werden stoelen gehaald en naast elkaar gezet om zo voor ons de juiste keuze te kunnen maken.

Erg fijn geho

Er mag met wat meer kleur gevarieerd worden wat betreft eetkamerstoelen, was nu veel grijs, bruin, antraciet en zwart.
Als men 8 stoelen koopt en 2 eetkamer hanglampen en korting is...
Als men 8 stoelen koopt en 2 eetkamer hanglampen en korting is nietmogelijkmag men best wat accesoires cadeau geven!