De vriendelijkheid, deskundigheid en oprechtheid van de verkoopster is ongeevenaard
verkoopster Cindy
verkoopster Cindy
Aandacht voor de klant, meedenkend en luisterend, en weet waar ze over praten.
Overzicht met diverse (of Alle) stoffen waarmee je alle banken en stoelen kan bestellen duidelijk zichtbaar maken in de winkel. ( aparte wand vlak bij binnenkomst. (wordt wel verteld door de...
Zeer goede service
Jammer geen onderhandeling ruimte over prijs
Mooie opstellingen
Laura de Styliste.
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Laura! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven
uitstraling
Beste Michaël,
Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij hopen dat u hier veel plezier van heeft! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Cindy! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met vriendelijke...
Beste klant,
Wat fijn dat u zo goed geholpen bent met de indeling van de meubels! Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto...
Fijne winkel met vriendelijke medewerkers en veel keuze.
Beste Wilma,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe eettafel!
Met vriendelijke groet,...