EAP Vos

De vriendelijkheid, deskundigheid en oprechtheid van de verkoopster is ongeevenaard

verkoopster Cindy

Christine

We zijn zeer goed geholpen door Cindy.
Ze weet waar ze over praat , heeft snel door wat je zoekt. Ze geeft ook bruikbare tips voor je interieur, een goede styliste!

Aandacht voor de klant, meedenkend en luisterend, en weet waar ze over praten.

Peter van Antwerpen

Vriendelijk en deskundig personeel

Overzicht met diverse (of Alle) stoffen waarmee je alle banken en stoelen kan bestellen duidelijk zichtbaar maken in de winkel. ( aparte wand vlak bij binnenkomst. (wordt wel verteld door de... Overzicht met diverse (of Alle) stoffen waarmee je alle banken en stoelen kan bestellen duidelijk zichtbaar maken in de winkel. ( aparte wand vlak bij binnenkomst. (wordt wel verteld door de medewerkers). Foto's ophangen bij kasten en banken die uit verschillende delen bestaan in de diverse opstellingen.

Leestvdpeter@gmail.com

Zeer goede begeleiding

Zeer goede service

Jammer geen onderhandeling ruimte over prijs

Pronto eindhoven

Goed geholpen

Mooie opstellingen

Vooruitzenden

Erg goed.

Laura de Styliste.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Laura! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

Michaël van de Berg

Uitnodigend en rustgevend

uitstraling

Beste Michaël,
Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij hopen dat u hier veel plezier van heeft! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

h van Rooij

Zeer goed geholpen door Cindy

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Cindy! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met vriendelijke...
Pronto Wonen Eindhoven

RvH

Prettig geholpen, ook met uittekenen op schaal van hoe meubels in mijn woonruimte zouden passen. Er werd fijn meegedacht om de mogelijkheden te bespreken.

Beste klant,
Wat fijn dat u zo goed geholpen bent met de indeling van de meubels! Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Eindhoven

Wilma

Vriendelijke medewerkers

Fijne winkel met vriendelijke medewerkers en veel keuze.

Beste Wilma,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe eettafel!
Met vriendelijke groet,...
Beste Wilma,